Καρμικές Σχέσεις: Υπάρχουν ή τις δημιουργούμε;


Καρμική ονομάζεται η σχέση δύο ψυχών που είναι προορισμένες να συναντηθούν σ’ αυτή τη ζωή. Η δημιουργία σχέσεων είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που συναντάμε, αλλά ταυτόχρονα κι η μεγαλύτερη χαρά, μιας και μας βοηθούν να αναπτύσσουμε καθημερινά την ψυχή μας.

Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν μία σχέση είναι καρμική;

Οι καρμικές σχέσεις έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη. Μέσω αυτών γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι άνθρωποι, πιο δίκαιοι, πιο χαμογελαστοί, με περισσότερη αγάπη στην καρδιά μας. Ωστόσο, κάποιες φορές αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός δύσκολου δρόμου κι ενός μαθήματος που μια σχέση μπορεί να μας δώσει.

Όταν πρωτογνωρίζουμε κάποιον και τον ερωτευόμαστε, αυτόματα ξεχειλίζουν από μέσα μας συναισθήματα που δεν ξέραμε ότι είχαμε. Εκεί ακριβώς είναι κι η «παγίδα». Ξέρουμε ότι τα έχουμε, αλλά δεν το βλέπουμε. Τυφλωνόμαστε από έρωτα και θεωρούμε ότι με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, ήταν καρμικό να γνωριστούμε. Κι όταν στραβώσει κάτι, αρχίζουμε να το κυνηγάμε γιατί… είναι καρμικό να είμαστε μαζί και γυρίζουμε διαρκώς σε έναν φαύλο κύκλο που μας τρώει χρόνο και θετική ενέργεια από το πραγματικό μας κάρμα, την πραγματική μας αγάπη.

Πώς θα το ξεχωρίσω;

Δε θα το ξεχωρίσεις μόνη σου. Τόσο απλά. Ωστόσο, αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις, είναι να καλέσεις στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 με το που γνωρίσεις κάποιον. Εκείνοι θα σε συμβουλεύσουν για το κατά πόσο αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση που ξεκινάς. Μην περιμένεις να χαλάσει κάτι για να καλέσεις. Κάνε το τηλεφώνημα από την αρχή.

Έτσι, ξαλαφρωμένη από το άγχος του «μέλλοντος», μπορείς να χαρείς τη σχέση σου με τον άνθρωπο που γνώρισες για όσο κρατήσει. Μπορεί να είναι για μια ζωή ή μπορεί να είναι για 2 μήνες. Το θέμα είναι να περάσεις εσύ καλά. Άλλωστε, μπορεί ο άνθρωπος αυτός να είναι το σκαλοπάτι για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Θα χάσεις την ευκαιρία;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u