Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»


Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στούντιο 4».

Αρχικά, ανέφερε: «Άλλα πολλά. Έκανα πράγματα που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Αν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια να ασχοληθώ με την πολιτική θα σου έλεγα: “Τι είναι αυτά τα πράγματα;”.

«Ό, τι έχω πει ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ το έκανα» τόνισε σε άλλο σημείο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia)


Επίσης, δήλωσε: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Τα καλά πράγματα που έρχονται τα θεωρώ λίγο δεδομένα, τα κακά πάλι εκεί ζορίζομαι. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει πυρηνική αλλαγή ποτέ. Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί ή δεν κάνει κάτι για εμένα τόσο διαφορετικό δεν είναι τυχαίο. Είναι στο να μην αλλάξω ένα status quo, το οποίο με ήθελε πάντα το παιδί μιας οικογένειας, άρα η αλλαγή προέκυψε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μίας οικογένειας. Με έναν τρόπο πάλι δικό μου αλλά όχι απαραίτητα λειτουργικό και σωστό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα. Δηλαδή άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν. Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος, αλλά με έναν τρόπο που βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία…».

Στο τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη ολοκλήρωσε λέγοντας: «Συνήθως σέρνω τόσο πολύ αυτά τα ζόρικα και αυτά τα ντεμί μέχρι το σημείο που σπάνε από μόνα τους και από τη μία μεριά μέσα ξέρω πάρα πολύ καλά ότι καλά κάνανε και σπάσανε γιατί τόσο πολύ τα έχω τραβηξεί και από την άλλη λέω “κοίτα να δεις έγινε αυτό που φοβόμουν”, ενώ την προηγούμενη μέρα έλεγα “καλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το συνεχίσω άλλο”, κάπως με κοροϊδεύω εμένα, κάπως κρύβομαι από τον εαυτό μου».

Διάβασε εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/ OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!