Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχα πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα την περίοδο που έπαιζα την Αλίκη Βουγιουκλάκη»


Για τη μητρότητα, τις ενοχές αλλά και τις δύσκολες περιόδους της ζωής της μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.


«Η γείωση είναι ακαριαία, είναι άμεση. Μετά το διαζύγιο είναι μία συνθήκη που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα. Είμαι ότι μπορώ, θέλω να ζω τα παιδιά μου, θέλω να είμαι παρούσα στις στιγμές. Οι ενοχές για τα παιδιά πάντα θα υπάρχουν, αλλά προσπαθώ να ησυχάσω και να σκέφτομαι πως κάνω καλή δουλειά. Πάντα είχα ενοχές, αλλά η μητρότητα νομίζω ότι πάει χέρι χέρι με τις ενοχές. Η ενοχικότητα είναι ύπουλη. Τα παιδιά μπορούν να την εισπράττουν από εμάς και να την υιοθετούν».

Όπως είπε, το θέατρο δεν βοηθά με την μητρότητα και η ίδια προσπαθεί να κάνει πράγματα που κρατάνε λίγο.

«Μετά τις παραστάσεις θα ξεκινήσει νέο κεφάλαιο, «ο Κίμωνας στο δωμάτιό του». Τον Κίμωνα τον θήλαζα 22 μήνες, τον Μάξιμο ένα χρόνο», είπε για τους γιους της. «Για τον Κίμωνα είχα αποφασίσει να θηλάζω ένα εξάμηνο. Δεν ήθελε ούτε από μπουκάλι το γάλα μου και περίμενε 5 ώρες νηστικός για να πάω σπίτι να τον θηλάσω».

«Ο Κίμωνας είναι γλυκός, αλλά διεκδικητικός και ο Μάξιμος είναι γλυκός. Είναι παιδιά με σεβασμό, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Είμαι μαμά – κουκουβάγια».

«Δεν μπορείς να φοράς προσωπείο, η ζωή χρειάζεται αλήθεια. Μοιράζομαι αυτό που συμβαίνει με έναν τρόπο που μπορεί να είναι κατανοητός από τα παιδιά και να τον αφομοιώσουν», συμπλήρωσε.

Η Αλίκη και τα ψυχοσωματικά
Από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της ήταν όταν έπαιξε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω Ένα Μυστικό».


«Την περίοδο που ήμουν αφελής και αθώα, ήμουν ανοιχτή με τους ανθρώπους και τους δημοσιογράφους. Κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και χρειάζεται να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Χτυπήθηκα. Είχε αποφασιστεί ότι θα πάει έτσι, ότι θα με τσακίσουν. Ζορίστηκα πολύ, ήταν βαρύ για μένα, γιατί έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού. Έκλαιγα πολύ, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Υπερβολή, δεν λέω. Ήταν υπερβολικό όμως όλο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν ξέραμε τι έχω, μόλις τελείωσε η σειρά μάθαμε τι έχω. Ήταν ξεκάθαρα ψυχολογικό.», είπε.

«Είναι το όνομα, είναι μαγική αυτή η ύπαρξη. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα έπαιζα την Αλίκη. Θεωρώ το διαχειρίστηκα καλά και συνειδητά αποφάσισα μετά τη σειρά να μην κάνω τηλεόραση για λίγα χρόνια».

Η ίδια δήλωσε πως έγινε ηθοποιός όχι για να γίνει διάσημη, αλλά επειδή ήθελε να εκφραστεί. Ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη της χάρισε απίστευτη δημοσιότητα, με τους δημοσιογράφους να στήνονται έξω από την πόρτα της.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- FTHIS.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!