Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τα παιδιά μου περνάνε δύσκολα μετά το διαζύγιο μου»


Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά για την καλλιτεχνική διαδρομή της, τη μητρότητα και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή.


«Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπο, είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας. Υπάρχει και το κομμάτι της απόλυτης γείωσης, της αγάπης του εαυτού».

Κάνοντας έναν απολογισμό στη ζωή της θεωρεί ότι ακόμη και οι δύσκολες καταστάσεις είχαν να της διδάξουν κάτι.

«Μόνο θετικά βλέπω τα πράγματα. Ακόμα και σε περιπτώσεις που με δυσκόλεψαν επαγγελματικά εγώ προσπαθούσα να δω το κέρδος μέσα από αυτή την ιστορία. Είμαι χαρούμενη για το πώς έχουν συμβεί τα πράγματα γενικά».

Σαν μητέρα έχει αγωνίες και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. «Δεν είναι κάτι που τελειώνει ποτέ, είμαι ενοχική. Και λάθη να γίνουν, επειδή η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, αισθάνομαι ότι καλά το πάω».


Η ίδια δήλωσε ότι προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα στα παιδιά της αλλά φροντίζει να τους εξηγεί τους λόγους που κάποιες πρέπει να λείπει λόγω δουλειάς,

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα για να είμαι με τα παιδιά που περνάνε μία δύσκολη ιστορία στη μετά φάση του χωρισμού. Προσπαθώ να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες. Όταν όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι η ζωή της μαμάς, δηλαδή χρειάζεται να πάω στη δουλειά, χρειάζεται να πάω στο θέατρο».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/ INSTAGRAM/@katerina_papoutsaki)Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!