Κλέλια Ρένεση: «Είχα επιλόχειο κατάθλιψη. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα»


Καλεσμένη στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση και αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της μητρότητας όσο και στα δημοσιεύματα που έκαναν έρευνα για τον πατέρα της κόρης της.

Η ηθοποιός έχει αποφασίζει να βάζει όρια όσον αφορά την προσωπική της ζωή και η μόνη φορά που απάντησε και ξεκαθάρισε τα πράγματα είναι όταν αναφέρθηκε το όνομα του Manu Chao ως πατέρας της κόρης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)


«Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη που στην Ελλάδα κυριαρχεί. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ ήμουν με τον Manu και κάνω παιδί μαζί του. Το είπαν μια, δυο φορές. Ότι μου πήρε μονόπετρο και θα παντρευτούμε. Δεν αντιδρούσα μέχρι ενός σημείου που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου και έπρεπε να εξηγήσω και λόγω της σειράς. Ήθελα να ξεκαθαρίσω γιατί το παιδί μου θα μεγαλώσει. Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι φίλος μου. Δεν μπορείς να χορτάσεις το πλήθος στην αρένα. Είμαι συνειδητοποιημένη! Αυτό αφορά τους ανθρώπους που αντιδρούν με τη ζήτηση. Επειδή ζητείται αυτό πρέπει να ανταπεξέλθω; Έχω δικά μου ζητήματα που με απασχολούν και διαμορφώνουν την μέρα μου, τη νύχτα μου. Έχω να ασχοληθώ με αυτά, είναι πιο σημαντικά».

«Ο πατέρας μου ζει στη Ζάκυνθο αλλά στο πρακτικό κομμάτι δεν υπήρχε βοήθεια. Η μαμά μου είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους και δεν μπορούσε να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα επιλόχειο! Είχα επιλόχειο ορμονικά και ξεκάθαρα. Πήγε 40 ημερών και λέω “τι έγινε;”. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα, δεν πήγαζε από κάποια απελπισία. Ήταν κάτι ξένο! Σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου και το σώμα μου ανταποκρινόταν. Μου έλεγε η γυναικολόγος μου να πάρω χάπια αλλά επειδή θήλαζα κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες, με τσίμπησε, έπαθα αλλεργικό σοκ. Πήγα νοσοκομείο, με ορούς και μου έφυγε η επιλόχειος κατευθείαν. Μάλλον από το σοκ!».


«Την Κοραλία την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου. Γίνεται μέρος σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Όταν θέλω πραγματικά την δική μου ανάπαυλα, θα υπάρξει η μάνα μου, υπάρχει και μια γυναίκα που βοηθάει αλλά κατά τ’ άλλα την έχω εξ ολοκλήρου. Είναι αφασία! Μου λέει πράγματα που θέλω να τα γράφω. Ένα βράδυ έπαιζε με τις σκιές και μου έλεγε “μη βαριέσαι, έλα να ξεφύγουμε από τη σκιά μας”. Νομίζω στη ζωή μου αν σκεφτόμουν τη φάση τεκνοποίησης θα την σκεφτόμουν έτσι γιατί δεν το έχω συνδυάσει το άλλο κομμάτι σωστά. Αν υπήρχε ένα ευχολόγιο θα το είχα μέσα (σσ άλλο μοντέλο οικογένειας). Δεν ζυμώθηκα μέσα σε αυτό. Και να μην μου συνέβαινε έτσι η μητρότητα, κάπως έτσι θα κατέληγε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- .alter-info.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!