Κολιανδρή: Τα Χριστούγεννα τα περνούσαμε οικογενειακά, αλλά πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μου και φέτος θα είναι λίγο περίεργα


Την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της αποκάλυψε η Έμιλυ Κολιανδρή στον τηλεοπτικό αέρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Koliandri (@emilykoliandri)


Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν, πώς θα περάσει τις ημέρες των γιορτών, εκείνη απάντησε: «Τα Χριστούγεννα ήταν μια πολύ ωραία οικογενειακή περίοδος, που ερχόταν συνήθως όλο το σόι από την Κύπρο εδώ και την περνούσαμε πάντα στην Αθήνα. Τώρα όμως, πριν από λίγο καιρό, έχασα τον πατέρα μου οπότε έχει αλλάξει λίγο αυτή η συνθήκη της χαράς».

Τέλος, πρόσθεσε: «Θα είναι λίγο περίεργα αυτά τα Χριστούγεννα. Θα το προσπαθήσω κάπως να είναι όμορφα αλλά καμιά φορά σου ξεφεύγει και πρέπει να περάσεις και λίγο δυσάρεστα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Koliandri (@emilykoliandri)


Σε πρόσφατη συνέντευξη, η ηθοποιός είχε περιγράψει τα χρόνια που έζησε στην Κύπρο με την οικογένειά της, λέγοντας στο ΟΚ!: «Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και γνώρισε τον πατέρα μου όταν σπούδαζαν και οι δύο Αγγλική Φιλολογία. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν μετά τις σπουδές τους να πάνε να ζήσουν στην Κύπρο. Έχω μια αδελφή, 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. Μόνο εγώ ξέφυγα! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τόσο ανέμελα και ξέγνοιαστα που το φέρω λίγο βαρέως σε σχέση με το πώς μεγαλώνουν τα δικά μου παιδιά. Ζούσα δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε ένα ποδήλατο από μικρή ηλικία, χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου. Φεύγαμε το απόγευμα και επιστρέφαμε όταν νύχτωνε. Αυτό ήταν το σημάδι ότι πρέπει να γυρίσουμε. Νιώθω πως αυτό έχει παρέλθει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ζήσουν τα σημερινά παιδιά».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!