Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Σαν να μην έχει χιούμορ αυτή η χώρα ξαφνικά»


Στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία και την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

«Μερικά πράγματα τα κάνουν έναν μύθο. Εκείνη την εποχή τα λέγαμε νούμερα στο 50 και 60%. Μία σειρά που κάνει 55% και κόβεται δεν το πιστεύεις ότι συμβαίνει αλλά τελικά συνέβη. Μακάρι να γίνει το remake του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή! Λείπουν πολύ οι κωμωδίες. Γίνομαι λίγο σκληρή πολλές φορές και προσπαθώ δημόσια να κρατιέμαι. Είναι σαν να σταμάτησε ξαφνικά και τα κανάλια δεν δίνουν την ευκαιρία στους νέους να κάνουν την τρέλα τους. Σαν να μην έχει χιούμορ αυτή η χώρα ξαφνικά. Δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που να έχουν πρωτότυπο σενάριο; Λίγο τρέλα, λείπει η εμπιστοσύνη.


Όλα σχολιάζονται, δεν μπορείς να πεις τίποτα τελικά. Ήθελα να κάνω ρόλους στο TikTok. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω στην τηλεόραση. Είμαι λίγο κακομαθημένη, με επέλεγαν πάντα οι σεναριογράφοι ή οι σκηνοθέτες. Δεν με επέλεγε ένα κανάλι. Ένιωθα ότι εμπνέω κάποιους ανθρώπους. Είναι πολύ διαφορετικό να σου πει “μόνο εσένα θέλω”. Από τη στιγμή που θέλω να διοχετεύσω αυτό που θέλω και δεν έχω ταλέντο στο γράψιμο, όταν βρω έναν ρόλο.. Όταν κάναμε στο θέατρο μία παράσταση, όταν έκανα την Νικολούλη που την ξέρω την μίμηση την έκανα εγώ.

Δεν μου αρέσουν τα κακέκτυπα. Τότε μου είχαν προτείνει κομμώτριες σαν τη Λιλίκα Καλίτση. Το ένιωθα ότι δεν θα ήταν καλό και ήρθαν τα δικά μου “όχι”».


«Τώρα δεν θα ανεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά. Όχι λόγω αυτών που έγιναν που καλώς έγιναν και παίρνεις δύναμη να μιλήσεις. Ήταν λόγο του χαρακτήρα μου και όταν θεωρούσα ότι κάποιος είναι πιο πάνω, δεν μπορούσα. Να λες τα λογάκια σου και να λέει συνταγή μαγειρικής γιατί θεωρεί ότι δεν σε ακούνε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- TAXYDROMOS,GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!