Κορίννα Ντουλλάαρτ: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω στο σώμα μιας γυναίκας»


Την Κορίννα Ντουλλάαρτ και τον Νικολάκη Ζεγκίνογλου υποδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr)


Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της αριστουργηματικού Milky Way του Mega αναφέρθηκε στη σειρά καθώς και στις προεκτάσεις της στην κοινωνία σε ό,τι αφορά το δικαίωμα της γυναίκας για αυτοδιαχείριση στο σώμα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη milkyway (@milkyway.tvseries)


Αφορμή στάθηκε το spoiler που έπαιξε στην εκπομπή στο οποίο η «Μαρία» ανακοινώνει στον Τάσο ότι τελικά προχώρησε σε έκτρωση του παιδιού που κυοφορεί.«Ο βασικός λόγος που ερωτεύτηκα τον ρόλο είναι η απόφαση της Μαρίας, αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλες οι γυναίκες ασχέτως ηλικίας, χώρας, θρησκείας. Ότι κανένας και τίποτα δεν έχει δικαίωμα πάνω στο σώμα τους και αφορά μόνο εκείνες. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν οι άνθρωποι γύρω τους ότι έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτό.
Καθεμία στο τέλος της ημέρας θα κάνει αυτό που εκείνη νιώθει καλά να κάνει και αυτό που εκείνη θα είναι χαρούμενη. Και ελπίζω γυναίκες και κορίτσια που θα δουν τη σειρά να πάρουν θάρρος» υπογράμμισε η Κορίννα Ντουλλάαρτ.
Από πλευράς του ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου ανέφερε ότι: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι “στενοχωριόμαστε για τον Τάσο που το θέλει” και καταλαβαίνω ότι η κοινωνία δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι ένα κορίτσι 17 χρονών και μπερδεύουμε την αγάπη με την ιδιοκτησία. Είναι άσχημο να συμβαίνει αυτό τη σήμερον ημέρα. Ο Τάσος την αγαπάει ιδιοκτησιακά, την αγαπάει με έναν τρόπο που δεν της δίνει καμία ευκαιρία να επιλέξει. Αυτός επιλέγει αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και θεωρεί δεδομένο ότι η Μαρία θα το κάνει».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-TOVIMA,GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!