Κώστας Μαρτάκης: Αν τα ξέραμε όλα, θα ήμασταν σαν τη Μενεγάκη


Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα του, το «ξεσκαρτάρισμα» που έκανε στη ζωή του, αλλά και τα προσωπικά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Martakis (@martakis)


Αρχικά, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Δόξα τον Θεό, οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αγαπάνε και κάθε χρόνο μου γίνονται διάφορες προτάσεις. Δεν είμαι περίεργος, αλλά θέλω να κάνω κάτι που θα μπορέσω να είμαι 100% ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Λάθη σίγουρα έχω κάνει, όλοι κάνουμε. Αν τα ξέραμε όλα, θα ήμασταν ας πούμε σαν τη Μενεγάκη. Ο καθένας στο είδος του. Προσπαθώ όμως, να μαθαίνω από τα λάθη μου, να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη τουλάχιστον. Κι αυτό είναι πολύ βασικό. Τραγουδιστής είμαι, με αυτό ζω και εκφράζομαι. Όλα τα άλλα τα κάνω για τη δουλειά μου», εξήγησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Martakis (@martakis)


Όσο για το «ξεσκαρτάρισμα» που έκανε στη ζωή του, δήλωσε: «Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα. Με έπιασε μια μέρα κι είπα “τέλος”. Μέχρι και περιοχή άλλαξα. Ήμουν γέννημα θρέμμα στα νότια προάστια και τώρα έχω βρεθεί στα βόρεια. Νομίζω ότι αυτό το έχω κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου. Με “πιάνει” νομίζω κάθε οκτώ χρόνια, δεν ξέρω για ποιον λόγο».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή. «Δεν κρύβομαι, δεν κάνω κάτι παράνομο, για να προσπαθώ να το κρύψω. Απλά δεν επιλέγω να έρθω εδώ με τη σχέση μου, να πάω σε ένα κοσμικό γεγονός με τη σχέση μου ή να κάνω μια δημόσια φωτογράφιση ή στο σπίτι μου με τη σχέση μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά δεν έχει τύχει. Δεν μου έχει βγει, δεν θέλω να το μοιραστώ και νομίζω πως δεν ενδιαφέρει και κανέναν», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- THES.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!