Κώστας Νικούλι: Συνεργάτιδα μιλούσε για κλοπές και με κοιτάζει και λέει «μάλλον Αλβανοί είναι»


Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για τον ρατσισμό που ακόμη υπάρχει στη χώρα με τους ανθρώπους από άλλη χώρα, όπως εκείνος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Nikouli (@kostasnikouli)


Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ελένη», ο αλβανικής καταγωγής ηθοποιός, δήλωσε: «Μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό. Μια συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή μου και γύρισε και μου είπε: “μάλλον Αλβανοί το έχουν κάνει και πάγωσα. Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλάξει στο κομμάτι του ρατσισμού».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας που έχει από την σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, ανέφερε: «Με την σύντροφό μου δεν γίνεται να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι αλλά υπάρχει και άλλη επικοινωνία ώστε να συνδέεσαι με τον άλλον. Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας δηλαδή άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου».

Συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Αγαπάω τον άνθρωπο μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Nikouli (@kostasnikouli)


Ακόμη παραδέχθηκε ότι: «Κάνω ψυχοθεραπεία και είναι από τα καλυτέρα πράγματα που έχω κάνει. Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- HELLO.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!