Κούκα: «Σκέφτομαι τώρα που μεγαλώνω μήπως πάω σε δραματική σχολή»


Η Κατερίνα Κούκα αναφέρθηκε στον λόγο που απείχε από τη μουσική, αλλά και το τραγούδι που απέρριψε και έγινε μεγάλη επιτυχία.


Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

«Απορούσα με τον εαυτό μου γιατί δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Δεν μου άρεσε τίποτα, όλα τα έβρισκα κάπως. Πέρασα περίοδο που δεν ήθελα να τραγουδήσω. Δούλεψα πάρα πολύ, είχα να κοιμηθώ 3-4 μέρες σερί. Άλλαξε τόσο ραγδαία το τοπίο γύρω μου και ψιλοχάθηκα, χωρίς όμως να έχω χαθεί εντελώς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή θα χαθώ τελείως, όμως ακολούθησα την καρδιά μου. Ζηλεύω τους ηθοποιούς σε αυτό, γίνονται 100 χρονών και μπορούνα να παίξουν στο θέατρο έναν γέρο, μια γιαγιά, αυτό το ζηλεύω πάρα πολύ. Εμείς έχουμε ημερομηνία λήξης. Αφού σκέφτομαι, όταν θα μεγαλώσω πάρα πολύ, μήπως να πάω να κάνα μια δραματική σχολή τώρα, έτσι ώστε να μπορώ ίσως να παίζω κανένα ρόλο στο θέατρο;».

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι σχολίασε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μια σπουδαία καλλιτέχνις. Πιστεύω ότι θα κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση. Η Μαρίνα είναι ένα φαινόμενο στην εποχή μας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreas Karamitas (@andreaskaramitas)


Ενώ, για το αν υπήρξε ένα τραγούδι που απέρριψε και τελικά αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία, η Κατερίνα Κούκα είπε: «Ήταν να πω το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα” που έχει πει ο Χρήστος Θηβαίος. Εγώ επέμεινα γι’ αυτό το κομμάτι, η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου, όμως εγώ το λέω στις ζωντανές μου εμφανίσεις».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Fthis.grOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!