Λέων με Λέων


Μπορούν δύο Λιοντάρια να βρουν τον έρωτα;

Σίγουρα, αλλά θα πρέπει να δώσετε ο ένας στον άλλον αρκετό σεβασμό και δύναμη, πράγμα που δεν είναι εύκολο, καθώς οι Λέοντες βλέπουν τη ζωή τους στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος!

Και οι δύο είστε κοινωνικοί, ζεστοί, γενναιόδωροι σύντροφοι που δείχνουν εύκολα τη στοργή τους και πάντα θέλουν περισσότερη. Είστε και οι δύο κομψοί, με εκλεπτυσμένο και σοφιστικέ γούστο.

Λατρεύετε να κάνετε την είσοδό σας γνωστή μαζί, ντυμένοι με όμορφα ρούχα και να σας βλέπουν στα καλύτερα εστιατόρια, πάρτι και όλων των ειδών τα πολιτισμικά γεγονότα.

Καθώς κανείς από τους δύο δεν είναι πρακτικός με τα χρήματα, ας ελπίσουμε πως ένας από τους δύο θα έχει μεγάλο μισθό για να μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το βασιλικό τρόπο ζωής.Με τα αρσενικά και θηλυκά λιοντάρια, θα ήταν καλύτερο για αυτή τη σχέση, αν ο άντρας έβγαζε τα περισσότερα χρήματα.

Αυτό ακούγεται παλιομοδίτικο και σοβινιστικό.

Όμως σε αυτό το ζώδιο η περηφάνια είναι πάνω από όλα. Ο άντρας Λέοντας έχει τόση περηφάνια που αν η γυναίκα Λέων βγάζει περισσότερα χρήματα, δεν θα μπορεί να το αντέξει.

Ίσως η κοινωνία και οι επόμενες γενιές διορθώσουν αυτή την εκνευριστική ανισορροπία ανάμεσα στα φύλα.Ίσως κάποια μέρα ο άντρας Λέων να μην νοιάζεται αν η γυναίκα του βγάζει περισσότερα. Τώρα όμως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη πραγματικότητα.

Όσο και αν φωνάζει ο άντρας Λέων πως δεν τον ενδιαφέρει, παρατηρήστε τις πράξεις του. Αν δεν κάνατε έρωτα εδώ και ένα μήνα επειδή πήρατε μεγάλη αύξηση, έχετε το πρώτο σας στοιχείο.Είστε και οι δύο γεμάτοι ενέργεια και ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Πολλοί Λέοντες πληρώνονται αδρά για τις ιδέες και τα σχέδιά τους και είναι η επιτομή του στυλ και του γούστου. Μπορείτε να πετύχετε πολλά σε αυτό το τομέα μαζί. Θα είστε τόσο υποστηρικτικοί ο ένας στους στόχους του άλλου, που το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα θα βγαίνει από τον συνδυασμό των ιδεών σας.

Μπορείτε να ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία, τις τέχνες, το θέατρο, τις εκδόσεις, τις διαφημίσεις κλπ.Και οι δύο έχετε μεγάλο, υγιή εγωισμό και θέλετε να έχετε τη τελευταία λέξη. Είστε κάπως δικτατορικοί, αλλά καθώς υπάρχουν δύο καπετάνιοι και καθόλου πλήρωμα, θα πρέπει να μειώσετε στο ελάχιστο αυτή την τάση σας.

Θυμηθείτε πως είστε σταθερά ζώδια, έτσι κανείς από τους δύο δεν αρέσκεται στον συμβιβασμό.

Είναι όλα ή τίποτα για εσάς τους δύο, έτσι να θυμάστε πως αυτή η διαδρομή θα έχει αρκετά εμπόδια.Το γεγονός πως έχετε αρκετά ρευστή ψυχραιμία, προσθέτει λάδι στη φωτιά.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τα προβλήματα είναι να σκέφτεστε από πριν τις συνέπειες.Οι δυσκολίες σας μπορούν να ξεπεραστούν αν και οι δύο ελέγχετε τον εγωισμό σας. Η πίστη και ο θαυμασμός που τρέφετε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου δεν θα έχουν όρια.

Οι Λέοντες λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι καθώς αγαπούν το συναρπαστικό κυνήγι, το φλερτ, τα δώρα και τις εκπλήξεις, καθώς και τους μικρούς τσακωμούς για να τα βρίσκουν μετά μεταξύ τους.Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, όταν παντρευτούν, οι Λέοντες συνεχίζουν να φλερτάρουν τους συντρόφους τους.Τώρα έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας που νιώθει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει αυτή την αισθησιακή ένωση.Στο κρεβάτι θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό στοργής και πάθους, μετατρέποντας μία γλυκιά ερωτική πράξη σε έκσταση. Δύο λιοντάρια μαζί μπορούν να φτάσουν μέχρι τον παράδεισο, για αυτό χρησιμοποιήστε την γνωστή αισιοδοξία σας και δώστε σε αυτή τη σχέση μία ευκαιρία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!