Λέων με Ζυγό


Είναι ένας ζωντανός συνδυασμός, γεμάτος συζητήσεις, δραστηριότητες και συναντήσεις.

Είστε ζώδιο της Φωτιάς και ο αγαπημένος σας ζώδιο του Αέρα –το στοιχείο που χρειάζεστε για να γίνει η φλόγα σας πιο λαμπερή, πιο μεγάλη και πιο καυτή.

Σύντομα θα δείτε πως οι Ζυγοί λατρεύουν να συζητούν τα πράγματα σε βάθος. Εσείς προτιμάτε να συμφωνούν μαζί σας, αλλά οι Ζυγοί βρίσκουν όλη τη διαδικασία της αντιπαράθεσης διασκεδαστικοί (ακόμα και όταν μαλώνουν, πράγμα που οι Ζυγοί το κάνουν πολιτισμένα). Αυτό συμβαίνει επειδή ο σύντροφός σας είναι αναλυτικό ζώδιο του Αέρα.

Αν εντοπίσετε πως ο Ζυγός δεν έχει ακόμα διαλέξει με ποια πλευρά συμφωνεί, τότε η εκτίμησή σας είναι σωστή. Δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος Ζυγός, το ζώδιο που συμβολίζει την δικαιοσύνη και την ισορροπία.

Είναι προγραμματισμένοι να παίρνουν σωστές αποφάσεις, αλλά οι πνευματικές τους δυνάμεις τους προστάζουν να δουν την περιπλοκότητα κάθε κατάστασης.Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρετε μία απόφαση με έναν Ζυγό δίπλα σας, ειδικά όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.

Οι άλλοι κοροϊδεύουν την ανικανότητα του Ζυγού να αποφασίσει και τους πειράζουν, αλλά οι Ζυγοί ξέρουν καλύτερα –μόνο οι χαζοί βλέπουν τα πράγματα σε μαύρο και άσπρο. Όταν εσείς αρχίσετε να ακούγεστε σαν Λέοντες (συμφώνησε μαζί μου επειδή το λέω εγώ), σταματήστε και σκεφτείτε.

Ο Ζυγός ποτέ δεν θα τα παρατήσει για να σας ακολουθήσει.

Πρέπει να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, διότι αυτός είναι ο ρόλος του στη ζωή.Ο σύντροφός σας σίγουρα θα γίνει ένας από τους καλύτερούς σας φίλους καθώς ο Ήλιος σας πέφτει στον 11ο Οίκο του.

Οι εραστές που είναι επίσης και φίλοι, μπορούν να μείνουν μαζί για μια ζωή. Ο Ήλιος του Ζυγού, πέφτει στον 3ο Οίκο σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανταλλαγή ιδεών σχεδόν σε κάθε επίπεδο δραστηριότητες ακόμα και όταν έχει μικρή σημασία.

Η ζωή σας θα είναι γεμάτη νέα, είτε έχουν να κάνουν με πολιτική, επαγγελματικά, πολιτισμικά ή κουτσομπολιό.Όπως βλέπετε, υπάρχει αρκετή εξυπνάδα και θαυμασμός που μπορούν να σας κρατήσουν μαζί, έτσι ακόμα και αν η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι τόσο έντονη, πάλι έχετε ισχυρό δέσιμο και μπορείτε να δημιουργήσετε μία σχέση που θα κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου.

Μιλώντας για σεξ, ο Ζυγός θα απολαύσει την τάση σας να τον αποπλανήσετε, καθώς και τα μικρά πράγματα που κάνετε για να του δημιουργήσετε τη διάθεση, ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.Οι Ζυγοί είναι εκλεπτυσμένοι και κομψοί: δεν βιάζονται, θέλουν πεντακάθαρα σεντόνια, όμορφα εσώρουχα, πάντα.

Η γυναίκα Ζυγός θα ανεχτεί μόνο τα καλύτερα αρώματα, το πιο όμορφο μεταξωτό νυχτικό και μαλλιά που λάμπουν στο φως.

Ο άντρας Ζυγός θα έρθει στο κρεβάτι ύστερα από ντους, ξύρισμα προσώπου και ένα ίχνος εισαγόμενης κολόνιας, με μία χαλαρή πετσέτα τυλιγμένη γύρω του.

Τίποτα άλλο.Και οι δύο είστε λιγάκι αυταρχικοί και θέλετε να έχετε τον έλεγχο, όμως το εκφράζετε με διαφορετικούς αλλά συμβατούς τρόπους. Οι Ζυγοί είναι συχνά τόσο όμορφοι που με το λαμπερό χαμόγελό τους μπορούν να σας κάνουν ό, τι θέλουν. Εσείς θα κοιτάτε μέσα στα μάτια τους και θα χάνετε τον έλεγχο. Δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι κακό, έτσι δεν είναι;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!