Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν με σήκωνε το περιβάλλον, οπότε με ελαφρά πηδηματάκια έφυγα»


Στο φιλόξενο πλατό της Οδού Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση και μίλησε για την τηλεόραση, το Ρουκ Ζουκ, ενώ αποκάλυψε και με ποια εκπομπή θα επέστρεφε μελλοντικά στο «γυαλί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Miliaresi (@mary_miliaresi)


«Σταμάτησα στο Ρουκ Ζουκ επειδή είχα κάνει το παιδί, άλλαξε η διοίκηση του καναλιού και ήθελαν να αλλάξουν το πρόγραμμα ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και επέμεναν να κάνω το πρωινό. Είχα το μωρό όμως και δεν μπορούσα να λείπω όλη μέρα.

«Το τωρινό το πρωινό που φέρνει λίγο προς το μεσημεριανό το τότε. Είναι εντελώς διαφορετική η τηλεόραση σήμερα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα, δεν θα μπορούσα να κρίνω, θα δυσκολευόμουν».

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα είπε :

«Ήθελα πολύ, μου άρεσε σαν κόνσεπτ, θα ήθελα να ασχοληθώ με όλα αυτά, τις εργασίες, την επιβίωση, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με την ίντριγκα και τους καβγάδες, ούτε με όλα αυτά που προέβαλαν μέσα από το μοντάζ που έκαναν. Δεν με σήκωνε το περιβάλλον οπότε με ελαφρά πηδηματάκια με έχασαν, γιατί δεν έχασα εγώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Miliaresi (@mary_miliaresi)


Με ποιο πρότζεκτ θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά;

«Έχω πει πολλά “όχι”, δεν ίνεται να κάνεις πράγματα που δεν κάθονται στην ψυχή σου, μόνο και μόνο για την επιβίωση. Θα έκανα ή τηλεπαιχνίδι ή εκπομπή που να αφορά στα ζώα. Μια σοβαρή εκπομπή στη διαχείριση των αδέσποτων, στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία, στις κακοποιήσεις που κανείς δεν τιμωρείται».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- FUMARA.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!