Μαίρη Συνατσάκη: «Ήταν φρικτή η δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση»


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε σε podcast στο Youtube για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στην τηλεόραση και τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτόν τον χώρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


Αρχικά, δήλωσε σχετικά με την εμπειρία της στην τηλεόραση: «Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι και ακριβώς ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου; Δεν ήξερα, γιατί ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου. Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου».

Και κατέληξε: «Η τελευταία 7ετία, 8ετία με έχει βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, οπότε είμαι πιο ελεύθερη, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς. Ας μην γελιόμαστε. Δηλαδή σίγουρα δεν μπαίνεις εκεί μέσα και σου λένε: “Κάνε ό,τι πιστεύεις. Βγες μπροστά. Ο αυθορμητισμός κερδίζει”. Ούτε καν».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


Ενώ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιέγραψε την εμπειρία της με τις κρίσεις πανικού: «Όταν παθαίνεις για πρώτη φορά κρίση πανικού στα αλήθεια πιστεύεις ότι θα πεθάνεις. Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που το έπαθα που ήταν την περίοδο του “Dancing”, χόρευα στο “Dancing”, και υπήρχε πάρα πολλή κούραση και πάρα πολλή πίεση και ήταν και τα παιδιά μικρά. Θυμάμαι ένα βράδυ στον καναπέ, ήμουν χαλαρή και εκεί μου σκάει και φοβήθηκα τόσο πολύ και πήγα έξω από το νοσοκομείο και καθόμουν στο αμάξι μου, ήμουν μαζί με κάποιον, δεν ήμουν μόνη μου, ευτυχώς. Και είπα αν “δεις ότι λιποθυμήσω βάλε με κατευθείαν μέσα”. Ήμουν σίγουρη ότι θα λιποθυμήσω».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!