Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει»


«Αν δίνω μία στο τόσο μία συνέντευξη ας λέω την αλήθεια μου». Αυτό είπε η Ζέτα Μακρυπούλια βρισκόμενη απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγο πριν ολοκληρωθεί μία σπάνια σύνεντευξή της στην πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφεύγει να κάνει δημόσιες συζητήσεις για τον εαυτό της και την πορεία της, καθώς όπως έγινε αντιληπτό από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Χατζηνικολάου είχε αισθανθεί αρκετά ευάλωτη από τις συμπεριφορές των δημοσιογράφων στο παρελθόν.

«Έχω ακούσει πολλά. Ο καθένας να σκεφτεί πως μπορεί να το μεταβολίσει. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα….

Διάβασε περισσότερα εδώ…Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!