Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα»


Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το παρελθόν της, τις σχέσεις της, αλλά και το ζήτημα της αμφισεξουαλικότητας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, μίλησε για την οικονομική περιπέτεια που έζησε.

«Είμαι καλά, έχω το σπίτι μου, έχω να φάω. Έχασα πάρα πολλά λεφτά, τα πάντα. Είμαι μια φτωχή. Εμπιστεύτηκα κακώς μια δήθεν φίλη μου και ξαφνικά, χτυπάει το κουδούνι και μου λένε “χρωστάτε τόσα”. Μιλάμε για εκατομμύρια. Τα πάντα έδωσα και τα μπιζού μου. Δεν έχω κρατήσει τίποτα του Φρέντυ. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε και το σπίτι που μου είχε κάνει δώρο ο Φρέντυ στο Μάτι, έχασα τα πάντα», είπε.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δαλιανίδη. «Έχω φάει και χαστούκι από τον Δαλιανίδη. Όταν κάναμε την σκηνή από την Ελληνίδα στο χαρέμι, ψάχναμε μια λίμνη για να βρούμε νερό. Όταν την βρήκαμε, ήπιαν όλοι νερό για την σκηνή εκτός από εμένα. Από τη λίμνη αυτή έπιναν νερό όλα τα ζώα, γαϊδούρια κλπ, είχε μυγάκια, σαυράκια. Η Ρένα Βλαχοπούλου με βουτάει από το μαλλί και με έβαλε να πιω το νερό της λίμνης και καταπίνω τα πάντα. Αρρώστησα δύο μέρες με γαστρεντερίτιδα και δεν συνεχίσαμε το γύρισμα», εξήγησε.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δήλωσε: «Ήταν σκληρή. Με ήθελαν για αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν πήγα στο γύρισμα η Αλίκη είχε αφρίσει για το χρυσό μου φόρεμα. Έλεγε ο Καραγιάννης “μα είναι μικρή” κι έλεγε η Αλίκη “δεν με ενδιαφέρει που είναι μικρή να πάει να αλλάξει”. Έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου το φόρεμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο που γράφει και ονομάζεται «είμαι bi».

«Το βιβλίο μου αφορά έναν καλλιτέχνη, που τον ξέρω πάρα πολύ καλά και που πήγαινε και με γυναίκες και με άντρες. Είχε πάει με όλη την Ελλάδα. Πήρα τον Σειληνό να μάθω τι είναι bi. Μου είπε “πώς σου ήρθε; Ξέχνα το και μην το ξαναπείς”. Όταν έμαθα τι είναι, με προβλημάτισε. Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Έχω πρόβλημα με το να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια, τα ομόφυλα ζευγάρια, κύριε Κασσελάκη μου. Δεν θέλω. Να ζούνε μαζί. Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών όμως, θα ακολουθήσουν την ίδια σεξουαλική ταυτότητα», εξήγησε.


Για το πρώτο της ραντεβού με τον Σειληνό, είπε: «Στο πρώτο ραντεβού με τον Σειληνό, κατουρήθηκα από την ομορφιά και την μαγεία που εξέπεμπε. Είχα τρακ. Με παντρεύτηκε, αλλά η σχέση μας δεν κράτησε, γιατί είμαστε άλλοι άνθρωποι. Ο Βαγγέλης ήταν αυτοκαταστροφικός, ήθελε να βγαίνει κάθε βράδυ, να γλεντάει, με είχε απατήσει με μια στριπτιζέζ. Με παράτησε και πήγε μαζί της στο Παρίσι».

Τέλος, για τον Φρέντυ Γερμανό, ανέφερε: «Η πρόταση που μου έκανε ο Φρέντυ έγινε στην Νέα Υόρκη, στο Χίλτον της Νέας Υόρκης. Με είχε πάει για να δω μπαλέτο. Φρέντυ Γερμανός δεν θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν 2 μήνες ζωή στο Λονδίνο και δεν το μοιράστηκε μαζί μου. Πώς μπόρεσε; Μου έλεγε “παπάκι, πήγαινε στη δουλειά σου, όλα καλά”».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!