Μαρία Κίτσου: «Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο της “Ελένης Σταμίρη” από τις “Άγριες Μέλίσσες”»


Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» που την έκανε πολύ γνωστή σε ένα ευρύ κοινό.


Αναφερόμενη στα κοινωνικά στερεότυπα για τη γέννηση ενός παιδιού, είπε:

«Έχω γνωρίσει πολλά ζευγάρια που μου έχουν μιλήσει για την απόκτηση ενός παιδιού. Το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι η πιο ιερή αποστολή, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος. Υπάρχουν περιπτώσεις που για να σώσουν τον γάμο τους κατέφευγαν στη σύλληψη ενός παιδιού. Αλλά και για την κοινωνική επιβεβαίωση, ακούν αλλιώς ένα οικογενειάρχη από έναν εργένη ή εργένισσα είναι αλλιώς από μια μητέρα.

Ακόμα λένε και για γεροντοκόρες! Μην κοιτάς που αλλά λένε από μπροστά και αλλά πίσω από τις πλάτες. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχουν σχολές γονέων. Ανεξάρτητα τι σεξουαλική ταυτότητα έχεις».

Για το ρόλο της Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», είπε:

«Η Ελένη Σταμίρη αποτέλεσε έναν πολύ δυναμικό και κυρίαρχο χαρακτήρα. Με την επιστροφή μου στην τηλεόραση θα ήθελα να απεμπλακώ λίγο από αυτή την εικόνα. Λίγο να ξεχάσει ο κόσμος και να επανέλθω με κάτι διαφορετικό. Βαριέμαι πολύ να κάνω ίδια πράγματα».

«Επιστρέφω με την ελληνική εκδοχή του Μother. Πρόκειται για μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων που θα προβληθεί στον Alpha με σκηνοθέτη τον Αντώνη Αγγελόπουλο. Πρόκειται για μια δασκάλα που αντιλαμβάνεται ότι ένα 7χρονο κοριτσάκι κακοποιείται από τη μητέρα της και τον εραστή της και αποφασίζει να το απαγάγει».


«Δεν είναι δυνατόν η αξία ενός ανθρώπου να μετράται από τον αριθμό των ακολούθων του. Με θυμώνει γιατί μπορεί να πάρουν κάποιον άλλον για το ρόλο που να μην κάνει αλλά έχει πολλούς ακόλουθους. Αυτό το απέδειξαν οι Μέλισσες περίτρανα!».

«Η υποκριτική ως τέχνη εμπεριέχει την ”ψυχοθεραπεία”. Πολλές φορές που έρχομαι με άγχος στο θέατρο όταν τελειώνει η παράσταση νιώθω ότι έχω ξεσπάσει.

Επέστρεψα στην ψυχοθεραπεία γιατί είδα ότι χρειαζόμουν βοήθεια και όποιος τη χρειάζεται τον εξορκίζω να τη ζητήσει. Γενικά είμαι άνθρωπος που αλλάζει δύσκολα αλλά όταν δω κάτι ότι με βλάπτει θα το αλλάξω. Η κατάθλιψη είναι ο καρκίνος της ψυχής, χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη βάση. Οι ψυχικές ασθένειες είναι μια σύγχρονη μάστιγα».

«Είμαι τελειομανής μέχρι αηδίας, υποφέρω, χαστουκίζω τον εαυτό μου, είμαι πάρα πολύ σκληρή με τον εαυτό μου και πρέπει να το δουλέψω αυτό» είπε ακόμα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!