Μαριάννα Τουμασάτου έγινε δωρήτρια οργάνων: Δεν βολεύει να θρέψω ένα σκουλήκι με τον θάνατο μου


Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα στο Action 24 και σχολίασε την απόφαση που πήρε, να γίνει δωρήτρια οργάνων και σώματος μετά τον θάνατό της.

Ειδικότερα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακτιβίστρια, όχι, είναι too much για μένα. Συμβιβάζομαι πολλές φορές σε κάποια πράγματα που μου κοστίζουν ενδεχομένως, μακάρι να ήμουν ακτιβίστρια αλλά δεν είμαι. Δεν πήρα χαμπάρι πως συζητήθηκε αρκετά η απόφαση μου αυτή. Για τα Πανεπιστήμια και την ιατρική χρειάζεται αυτό, πρέπει να μάθουν, γιατί αν κάνεις μια χρήση σε ένα σώμα που πια δεν το κατοικείς, η ψυχή σου έχει φύγει και όλα έχουν πάει στη θέση τους, ένας γιατρός ίσως να γίνει καλύτερος και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο να σώσει έναν άνθρωπο. Άμα του είναι δηλαδή χρήσιμο, ας το πάρει, εγώ τι θα το κάνω;».

«Δεν μου την έδωσε κάποιος άλλος αυτή την ιδέα, ούτε ήξερα ούτε και ξέρω αν υπάρχει έλλειψη σε αυτό το κομμάτι. Απλά μου φάνηκε ότι δεν εξυπηρετεί και το άλλο. Δηλαδή το να θρέψω ένα σκουλήκι δεν είναι πιο σημαντικό από το να πει ένας άνθρωπος ότι «εγώ έχω μάθει πάνω σε αυτό το σώμα να κόβω» οπότε όταν θα έρθει ο ζωντανός άνθρωπος, που θα χρειάζεται μια εμπειρία παραπάνω, να την έχει κερδίσει από το δικό μου σώμα»…..

Δες την συνέχεια…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/ GOVASTILETO.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!