Μάρλον Γουέιανς: «Έχω μια κόρη που έγινε γιος»


Ο Μάρλον Γουέιανς, ο ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία «White Chicks», αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί του, είναι τρανς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marlon Wayans (@marlonwayans)


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», ο Γουέιανς ανέφερε ότι η 23χρονη κόρη του Amai είναι πλέον αγόρι και τόνισε το δικό του ταξίδι ως γονέας. Όπως είπε: «Έχω μια κόρη που έγινε γιος. Η κόρη μου Amai είναι τώρα Kai, και έτσι, μιλάω για τη μετάβαση. Όχι για τη δική του, αλλά τη δική μου μετάβαση ως γονιός, από την άγνοια και την άρνηση στην πλήρη άνευ όρων αγάπη και αποδοχή».

Ο ηθοποιός θέλει να χρησιμοποιήσει το επερχόμενο stand-up comedy πρόγραμμα που σχεδιάζει, με τίτλο «Rainbow Child» ή «Skittles», για να βοηθήσει κι άλλους γονείς να υποστηρίξουν τα παιδιά τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Breakfast Club (@breakfastclubam)


Αν και ενίοτε δυσκολεύεται με τις αντωνυμίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης όπως αποκάλυψε, ο Μάρλον Γουέιανς υποστηρίζει πλήρως τον γιο του Kai και εκφράζει τη δέσμευσή του να σέβεται τις επιθυμίες του και να επιτρέπει σε όλα του τα παιδιά του να είναι αληθινά στον εαυτό τους: «Πρέπει να σεβαστώ τις επιθυμίες τους και ως γονιός, θέλω απλώς τα παιδιά μου να είναι ελεύθερα – ελεύθερα στο πνεύμα, ελεύθερα στη σκέψη, ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!