Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είμαι πληγωμένος από την Ελλάδα, δεν μου λείπει»


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στους λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει από την Ελλάδα, ενώ μίλησε επίσης, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου σχετικά με τους αμφιφυλόφιλους.


Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο παρουσιαστής δήλωσε αρχικά: «Ήρθα ινκόγκνιτο στην Ελλάδα μετά από καιρό, για να καλύψω το Fame Story για την εκπομπή μου στην Κύπρο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι στο YFSF. Είναι αδύνατον αυτή την στιγμή να κάνουμε εκπομπή στην Ελλάδα, αν και έχουν γίνει κάποιες προτάσεις».

Για την αλλαγή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τραγούδι «Άδωνις», είπε: «Διαφωνώ που αφαίρεσε τη λέξη “χοντρή”. Τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να φοράει ό,τι θέλει. Εγώ θα βάλω μαγιό και θα δείξω και την κοιλίτσα μου στην παραλία, γιατί όχι;».


Αναφορικά με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου σχετικά με τους αμφιφυλόφιλους, αλλά και τα ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά, σχολίασε: «Μόλις είδα το θέμα, παρακάλεσα τον αρχισυντάκτη μου να μην το παίξουμε, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ με τη Μαρία Ιωαννίδου. Μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι χαζοχαρούμενη. Με την καλή έννοια. Νομίζω ότι το είπε για να ασχοληθούμε μαζί της».

Τέλος, ανέφερε: «Έχω φάει πολύ “ξύλο” από τον Τύπο κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα και δεν μου λείπει κιόλας πολύ. Έχω περάσει δύσκολα, πολλά βράδια έκλαιγα. Κλείστηκα πολλές φορές στον εαυτό μου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!