Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι ακόμα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου…»


H Μελίνα Κόντη είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στη δημοφιλή σειρά του Mega η Γη της Ελιάς. Η ηθοποιός που υποδύεται την υπαστυνόμο Δήμητρα απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό καθώς όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει με τον αστυνόμο Κουράκο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melina Konti (@melina.kd)


Η ίδια μίλησε περιοδικό Τύπος TV και αποκάλυψε την πιο συγκινητική στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα γυρίσματα της σειράς.

«Η πιο δύσκολη και συγκινητική σκηνή για μένα μέχρι στιγμής στη σειρά ήταν η αγρυπνία πριν απ’ την κηδεία του Κίμωνα. Ήμασταν στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, όλοι ντυμένοι φυσικά στα μαύρα κι ενώ προφανώς ήταν ένα γύρισμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και ήσυχη για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου όταν έφεραν το φέρετρο μέσα στο οποίο ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όσες φορές κι αν έτυχε να δω τις συγκεκριμένες σκηνές από τότε, πάντα δακρύζω, είχαν κάτι πολύ βαθύ και αληθινό αυτά τα γυρίσματα», είπε η ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melina Konti (@melina.kd)


Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε κατά πόσο η σειρά της έχει αλλάξει τη ζωή: «Όπως είναι λογικό, σε ένα βαθμό η συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξε τη ζωή μου. Κάνω επισήμως πλέον μια άλλη δουλειά από αυτή που έκανα τόσα χρόνια. Είμαι σε μια σειρά που παρακολουθεί πολύς κόσμος κι αυτό όντως έχει ως αποτέλεσμα το να με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ όταν μου μιλάνε άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τη σειρά ή τον χαρακτήρα μου, είναι και για εμάς ένα είδος feedback η επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, πέρα από το ότι μπορεί να μου μιλάνε πλέον άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος που λειτουργώ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- unstage.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!