Μπακοδήμου: «Οι γιοι μου, μού απαγόρευσαν να μιλάω γι` αυτούς μετά τις τελευταίες δηλώσεις μου»


Viral έγιναν πριν μερικές μέρες οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου, μετά από τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι είναι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)


Σε νέες δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day» λίγο καιρό μετά, το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, η ίδια εθεάθη σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και η ρεπόρτερ τη ρώτησε για τα παιδιά της, για τα οποία είπε: «Οι γιοι μου δεν με ακολουθούν στις διακοπές. Από ένα σημείο και μετά κάνουν τις δικές τους διακοπές, όπως κι εμείς κάναμε με τους γονείς μας».

Ωστόσο, όταν δέχτηκε κι άλλη σχετική ερώτηση, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω γι’ αυτούς μετά τα τις τελευταίες δηλώσεις».

Στις αρχές Νοεμβρίου, ένας από τους συνεργάτες της στο «Γεια σου», της είπε: «Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με τη Μαρία Μπακοδήμου να απαντά καταφατικά και να αποκαλύπτει, τι μηνύματα δέχεται από κορίτσια, για τους γιους της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)


«Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε “θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- HELLO.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!