Μπάρμπα: «Είχα έπαρση στις σχέσεις μου. Ήταν πολύ όμορφο που ήμουν η πιο ποθητή γυναίκα»


Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για την ματαιοδοξία και την έπαρση που είχε, τα θέματα ψυχικής υγείας, αλλά και το ενδιαφέρον της να απασχολεί πια για το κοινωνικό της έργο και όχι για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα κατέκτησε αμέσως την Τρούφα της Ελένης Τσολάκη που δεν ήθελε να φύγει.

«Είμαι σε μια διαδρομή να μπορώ να βρω την ικανότητα να δω τις ανάγκες μου, να τις ακολουθήσω. Είναι μια πνευματική διαδρομή. Το αποφάσισα όταν έφτασα στον πάτο του κορεσμού δόξας, υπερβολής, ασυδοσίας, όταν είδα ότι η ζωή μου δεν μου δίνει χαρά οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έγιναν και θέματα συμπαντικά, είχα ένα θέμα με την υγεία μου. Γίνανε πολλά, αυτό όμως είναι ένα σκοτεινό κομμάτι που πρέπει να περάσεις για να βγεις στο φως.

Είμαι σε μια φάση που προσπαθούμε, πάνε όλα καλά όμως» είπε για την υγεία της.

«Έκανα πράγματα από ματαιοδοξία για να φανώ» είπε.

«Η κομματοκρατία μας κάνει κακό» ανέφερε δηλώνοντας ότι την τρομάζει η πολιτική ως επάγγελμα, αναφερόμενη και στις προτάσεις που είχε να πολιτευτεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)


«Δεν με ενδιαφέρει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή» ανέφερε λέγοντας ότι θέλει να προσφέρει και το κάνει μέσα από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών.

«Είχα έπαρση στις σχέσεις μου. Ήταν πολύ όμορφο που ήμουν η πιο ποθητή γυναίκα.

Ο χρόνος με τρομάζει, είναι φοβικό πράγμα, είναι άγριος και όταν έχεις βασίσει όλη σου την ύπαρξη στην εικόνα είναι άγριο πράγμα. Δυστυχώς στη χώρα μου υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός.

Με τρομάζει η μοναξιά. Και η άδεια φωλιά με τρόμαξε, όταν έφυγε η Φαίδρα, υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα. Αλλά δεν φοβάμαι να τα λέω γιατί όλες τα περνάμε. Τα παιδιά όμως δεν μας ανήκουν. Έκανα συμβουλευτική και μου είπαν ότι δεν πρέπει να την κρατάω πίσω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)


Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να φεύγω από τη showbiz άρχισα να ψάχνω την ψυχή μου. Μου λείπει το κοινό αλλά όχι ματαιόδοξα. Εξώφυλλα έχω κάνει, το βαρέθηκα. Μου λείπει να κάνω μια καλή παράσταση.

Υπήρχαν προτάσεις για την τηλεόραση αλλά είναι δύσκολη η συνθήκη να ξαναγυρίσω. Ίσως η ανάγκη μου δεν είναι μεγάλη. Θα την έκανα την εκπομπή με κοινωνικό θέμα».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- FTHIS.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!