Μυρτώ Αλικάκη: «Με είχαν ενοχλήσει τα σχόλια που έκαναν για τα κιλά μου»


Τη Μυρτώ Αλικάκη υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγου με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία μετά τη σειρά «Αναστασία» αλλά και για σχόλια που έχει δεχτεί και την έχουν ενοχλήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Alikaki (@myrtoali)


«Πιστεύω ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι έτοιμος για μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Όπως δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός και για όλα τα μεγάλα πράγματα δεν είσαι ποτέ έτοιμος. Όμως βουτάς σε αυτά. Παρόλα αυτά είναι μια απίστευτη ευλογία που έτυχε στη ζωή μου. Παρά το ότι δεν ήμουν έτοιμη, παρά το ότι ζορίστηκα, παρά τις δυσκολίες είμαι ευγνώμων για αυτή τη σπουδαία ευκαιρία που μου δόθηκε τότε».

«Δεν ξέρω αν μπορώ να θυμηθώ σχόλια που άκουσα και με ενόχλησαν, σίγουρα έχουν υπάρξει. Με ενοχλεί πάντα η αναπαραγωγή ψευδών πληροφοριών, δήθεν ειδήσεων. Γενικά αυτό που με ενοχλεί στο σήμερα, επειδή τα πράγματα δεν διασταυρώνονται και μετά αναπαράγονται πάρα πολύ, μπορεί κάτι που δεν βασίζεται πουθενά, όπως ένα σχόλιο που έγραψε κάποιος για σένα στο Instagram, ξαφνικά να γίνει είδηση. Γιατί οι συνάδελφοι σας, στις εκπομπές και στα sites, έχουν μια ανάγκη από υλικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Alikaki (@myrtoali)


«Κάποια στιγμή είχε γράψει κάποιος κάτω από μια φωτογραφία στα social media ότι είμαι σαν να έχω νευρική ανορεξία. Αυτό, που είναι ένα σχόλιο απολύτως θεμιτό και δεν έχω κανένα θέμα με το οποιοδήποτε σχόλιο, έγινε ότι “εγώ έχω νευρική ανορεξία”. Δηλαδή το είχαν βρει χαλασμένο τηλέφωνο μέχρι που με πήραν άνθρωποι να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Όλο αυτό σε περιορίζει λίγο στον τρόπο που θα εκφραστείς δημόσια, εννοώ πως προσέχεις. Δεν προσέχω πως ζω την ζωή μου, για να πω την αλήθεια, όπως το που θα πάω και τι θα κάνω, αλλά το τι θα ανεβάσω και τα λοιπά λίγο τα προσέχω».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- cozyvibe.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!