Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Προσοχή στα νέα ξεκινήματα…

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Προσοχή στα νέα ξεκινήματα…


Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου, όπως και κάθε Νέα Σελήνη θέλει να μας βάλει σε μια νέα πορεία, θα πραγματοποιηθεί στις 7/12 στις 9:20 πμ στο ζώδιο του Τοξότη (15ο 07’ ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 9ο 27’ του Παρορμητικού Αιγόκερω.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 11ο Ηλιακό οίκο σε όψη τετραγώνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, οι οποίοι την ίδια ημέρα θα σχηματίσουν όψη συνόδου στο ζώδιο των Ιχθύων, που από μόνη της είναι μια όψη που δεν είναι εύκολη στην διαχείριση της καθώς ο άνθρωπος μπερδεύεται σε μια μάταιη δράση με αποτέλεσμα να χάνει τον στόχο του.  Γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) να αποφύγουν να προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συμφωνίες με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον γιατί είναι πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα απάτης. Μοναδική ίσως δικλείδα ασφαλείας αποτελεί η παρουσία του Κρόνου πάνω στον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης, η παρουσία του οποίου είναι αρκετή ώστε να μειώσει την ένταση της πλάνης.

Ο Δίας της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον 11ο οίκο γεγονός που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις συλλογικές δραστηριότητες. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε στάση και μέσα στην ημέρα θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του, και θα βοηθήσει να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες που έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) των τριών τελευταίων ημερών.

Ενώ, η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό, εξακολουθεί να δημιουργεί μερικές απρόβλεπτες ανατροπές στις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και των 2 τελευταίων ημερών των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ίσως από τις ελάχιστες που καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα, μπορούμε όμως να ονειρευτούμε την εξέλιξη μας αλλά και τις εμπειρίες που θέλουμε να πάρουμε μέσα στην νέα χρονιά. Άλλωστε η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον Ανώτερο μας εαυτό.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, σε όψη τετραγώνου με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας, και ιδιαίτερα την επέκταση σας στο εξωτερικό. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αν πρώτα δεν μελετήσετε σωστά τις κινήσεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να  παρασυρθείτε στη δίνη μια ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας. Αρκετοί από εσάς πιθανό να σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με άτομα από το φιλικό σας κύκλο, εξαιτίας όμως της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη- Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, μιλάει για νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, τα οποία όμως είναι πιθανό να είναι λιγάκι μπερδεμένα. Ως δικλείδα ασφαλείας, αν δεν μπορείτε να καθυστερήσετε την έναρξη τους, προσπαθήστε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας και να κρατήσετε αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται νέα δεδομένα και εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων.

ΛΕΩΝ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται να σας ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και να φέρει την χαρά της ζωής δηλ. διασκέδαση και νέους έρωτες. Προσπαθήστε, όσο είναι εφικτό, να περιορίσετε τον ενθουσιασμός σας, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, ορισμένες καταστάσεις θα είναι λουσμένες με περισσότερη χρυσόσκονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως εκπρόσωπος του Μεταβλητού Σταυρού επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό των ημερών. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις και πιο συγκεκριμένα στα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Για την επίλυση τους όμως, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε τις λύσεις μόνοι σας και όχι να δεχθείτε την βοήθεια από φίλους ή συνεργάτες, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη- Ποσειδώνα, το πιθανότερο είναι να μπλέξουν χειρότερα τα πράγματα. 

ΖΥΓΟΣ

Μόνο βαρετή δεν είναι η καθημερινή σας ζωή αυτές τις ημέρες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται την έναρξη σημαντικών συζητήσεων στο χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας φορτίσει συναισθηματικά με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο μαχητικοί από όσο χρειάζεται. Προσπαθήστε να πάρετε αποστάσεις, ώστε να μην χάνετε άσκοπα την ενέργεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα μπορούσε να φέρει μια νέα οικονομική συνεργασία ή ένα νέο έρωτα. Σε αυτό συνδράμουν άλλωστε, τόσο ο Άρης όσο και ο Ποσειδώνας από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, το πραγματικό με το φανταστικό μπορεί να μπλεχθεί επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας  έχοντας και τον κυβερνήτη του ζωδίου Δία στο ζώδιο σας, θα ήταν ιδανική για να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν να τα σχεδιάσετε αλλά να μην τα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Μια καλή λύση είναι να δείτε την κατάσταση ως εξωτερικοί παρατηρητές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθεί να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, πολύ σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γίνετε ενεργά μέλη μιας ομάδας. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία ή σε μια νέα ερωτική σχέση με άτομα που τώρα γνωρίσατε, γιατί πολύ σύντομα θα βγούνε πράγματα στην επιφάνεια που δεν θα σας αρέσουν. 

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, σας έχει κάνει πιο δυναμικούς και δραστήριους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας και μιλά για νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σας, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες ή να σας παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όσο είναι εφικτό, να πάρετε αποστάσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u