Νέα Σελήνη στους Ιχθείς από 10 Μαρτίου ποια ζώδια θα επηρεαστούν, νέα ξεκινήματα, αλλαγές, ανατροπές

Oroskopos.tv


Η 1η Νέα Σελήνη της άνοιξης, λίγο πριν ξεκινήσει ο χορός των φετινών εκλείψεων, οι οποίες θα εγκαινιάσουν μια περίοδο σημαντικών αλλαγών αλλά και νέων ξεκινημάτων για την ανθρωπότητα.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 10/03 στην 20ο 16’ στις 11:00 π.μ., θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 17ο 37’ των Διδύμων.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο του χάρτη του Ωροσκοπίου, αρχικά μας ωθεί να οραματιστούμε τα επόμενα επαγγελματικά μας βήματα, όσο απίθανα και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων. Άλλωστε, και η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί, να ανοίξουμε τα φτερά μας και να μην φοβηθούμε τα αχαρτογράφητα νερά.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό, θα είναι η αφορμή για να προκληθούν αρκετές εντάσεις στις σχέσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο, οι αλλαγές που θα φέρει αυτή η όψη σε θέματα Παιδείας και οι νομοθετικές ρυθμίσεις θα αλλάξει τα δεδομένα, όχι με τον πιο ήρεμο τρόπο. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις μεταξύ κρατών ή να έχουμε και ατυχήματα στον αέρα ή φωτιές από εκρήξεις, τις οποίες και απευχόμαστε.

Άλλωστε και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ωροσκόπο, θα μας εξαναγκάσει με κάποιο τρόπο να αλλάξουμε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς και να δείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 26ο 05’ του Υδροχόου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου , ενώ ο Αστρικός της Ωροσκόπος είναι στην 23ο 25’ του Ταύρου
Στην σύνθεση των 2 αυτών χαρτών, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε στην όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Ουρανό, καθώς έχουμε την μάχη του παλιού με το καινούργιο.

Αλλά και η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Άρη, που εκτός από την σκληρότητα που μπορεί να βγάζει στις αντιδράσεις μας, θα μας πιέσει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις.
Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι, ήρθε η στιγμή να τολμήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας, αυτό όμως δεν θα γίνει και χωρίς συγκρούσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τολμήσετε τα επόμενα σας βήματα χωρίς φόβο και ενοχές. Ενώ θα έχετε και την δυνατότητα να ανακαλύψετε και τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ξεκινήσετε μια κρυφή ερωτική ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέοι φίλοι θα μπουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανανεώστε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε κοντά σε σημαντικά πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να συγκρουστείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, και οι συγκρούσεις αυτές να είναι η αφορμή για να αλλάξετε κάποια από τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα βήματα στην καριέρα σας ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους πιο τολμηρούς σας στόχους, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην δουλειά τον ονείρων σας. Άλλωστε η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς, θα σας αναγκάσει να δουλέψετε σκληρά και να χτίσετε την ζωή σας πάνω σε σταθερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και να έρθετε κοντά με τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τα επαγγελματικά σας όνειρα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να βρεθεί μέσα από τον επαγγελματικό ή φιλικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

Στα οικονομικά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, και να είστε συνεπείς σε αυτές, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και μια πρόταση για μια οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι πολύ δελεαστική, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να απαντήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις και ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Παρθένους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και να προχωρήσετε σε μια τολμηρή νέα συνεργασία, η οποία θα έχει θετικές προοπτικές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε μια απόφαση για το μέλλον, η οποία θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σας

ΖΥΓΟΣ

Νέες υποχρεώσεις ήρθε η ώρα να αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες από την θα σας γεμίσουν χαρά αλλά και ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα αρχή στην ζωή σας θέλετε να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει , σε επαγγελματικό επίπεδο να προωθήσετε ένα φιλόδοξο και αρκετά τολμηρό σχέδιο σας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό ένας ξαφνικός χωρισμός, από ένα άτομο που είναι χρόνια στην ζωή σας, να είναι η αφορμή για να γνωρίσετε σύντομα τον πραγματικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα ζητήματα του σπιτιού θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά, να βρείτε εμπνευσμένες λύσεις, στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείξετε και το αυστηρό σας πρόσωπο, σε ορισμένα πρόσωπα από τον συγγενικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να έχει για εσάς, καθώς, χωρίς να αποχωριστείτε το αυστηρό σας πρόσωπο, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, και να προβάλετε τις ικανότητες σας στην δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας ξαναβρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία, μπορεί να μην σας δώσει αρχικά τις οικονομικές απολαβές που θέλετε, ωστόσο, θα σας προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς, να έρθουν σε ρήξη με πρόσωπα από το φιλικό ή οικογενειακό τους περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια νέα σελίδα θα ανοίξει στην ζωή σας . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, που τόσα χρόνια ονειρεύεστε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει δουλέψετε σκληρά, και να μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!