Νίκος Συρίγος: Με βοήθησε η τηλεόραση – Όσα γίνονται τελευταία με έχουν κάνει έξαλλο


Ο Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Όπως είπε, είναι δημοσιογράφος από το 1994 ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε την πρόταση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά από συζήτηση με τις κόρες του.


«Είχα πρόταση και από κάποιες άλλες εκπομπές. Παραδόξως την είχα ξεγράψει την τηλεόραση. Ρώτησα τα κορίτσια και μου είπαν “μπαμπά στη Σίσσυ”. Μου είχε πει ο Ουγγαρέζος να τις στείλω να του πουν και εκείνου τι να κάνει.

Δεν ήταν αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Οφείλω στη Σίσσυ ότι με έβαλε στην τηλεόραση και το ευχαριστιέμαι. Περνάω πάρα πολύ καλά και η Σίσσυ είναι ένας άνθρωπος που σε στηρίζει ό,τι κι αν κάνουν. Αν έρθει κάτι θα το συζητήσω να δω αν μου ταιριάζει».

«Είναι ωραία που σε μαθαίνει ο κόσμος. Ο μεγεθυντικός φακός της τηλεόρασης βέβαια σε δυσκολεύει, δεν μπορείς να τα πεις όλα αφιλτράριστα. Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, ηλικιωμένους και με τα ζώα με έχουν κάνει έξαλλο. Δεν θέλω και πολύ!» είπε.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φυτέψω τον σπόρο του φόβου στα παιδιά μου. Θέλω να έχουν την ελευθερία της επιλογής. Αυτό που τους έχω πει είναι πριν τις σεβαστούν να σέβονται οι ίδιες τον εαυτό τους» τόνισε.


Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Έγινε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Ξέρω ότι αυτά τα παιδιά εργάζονται πολλές ώρες για χρήματα που δεν τους αξίζουν.

Το να σε σταματάει όμως κάποιος και να σε ρωτάει αν έχεις γνωρίσει την κόρη σου στη σύντροφό σου, λες τι σε ενδιαφέρει; Και πρέπει να το πω δημόσια; Τι είδηση είναι αυτή;

Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα. Αυτή την ερώτηση μπορείς να τη δικαιολογήσεις; Με όλον τον σεβασμό στον ρεπόρτερ που με ρώτησε αλλά τι σε νοιάζει; Για όλα υπάρχει ένα όριο. Μη με φέρεις σε δύσκολη θέση, δεν είναι καλό ούτε για σένα που ρωτάς ούτε για μένα που θα απαντήσω. Το θεωρώ αγένεια να πατάω το γκάζι και να φεύγω και προσπαθώ να απαντάω χωρίς να γίνω μαϊντανός» είπε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!