Ντόρα Κουτροκόη: «Δεν θέλω να θυμάμαι την συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ – Δεν σκέφτηαν ότι μεγαλώνω ένα παιδί»


Για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και τον τρόπο που αποχώρησε από το κανάλι, αλλά και για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε και έμεινε χωρίς φωνή για 40 ημέρες, μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day, η Ντόρα Κουτροκόη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Koutrokoi (@dorakoi)


«Περνάω πολύ καλά, ήθελα πάντα να πετύχω τον στόχο μου και να πάω στη ζώνη 10 με 1. Ήμουν πάντα πρωί, αξημέρωτα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μία ωραία προσπάθεια που κάνουμε με τον Νίκο Υποφάντη στο Action 24. Στην εκπομπή μου αρέσουν περισσότερο τα πολιτικά», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ».

Και εξήγησε: «Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24».

Αναφορικά με τον ΣΚΑΪ απάντησε: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτή την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Koutrokoi (@dorakoi)


Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, είναι μόνη της και είναι επιλογή της, ενώ όσον αφορά στο θέμα του γάμου, τόνισε ότι δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  Media.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!