Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όλο αυτό που συνέβη με την Μαίρη Συνατσάκη είναι άδικο»


Θέση υπέρ της Μαίρης Συνατσάκη πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το γνωστό beef που ξεκίνησε η Ζήνα Κουτσελίνη με δηλώσεις της και αναρτήσεις στα social.

Αναφερόμενη στο αν τελικά η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε ή όχι το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη σε εκπομπή πριν από 10 χρόνια είπε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nancy ~ Thanasis (@studio4_ert)


«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι λίγο άδικο για τη Μαίρη. Δεν έχει να κάνει με τη Μαίρη, για οποιονδήποτε θα το έκανα.

Μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ήταν ένα κακό αστείο που κι εμένα θα με ενοχλούσε αν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Το οποίο όμως δεν έκανε η Μαίρη, 10 χρόνια πριν, για το οποίο από ό,τι ξέρω έχει ζητηθεί συγγνώμη. 10 χρόνια μετά να βγαίνει τίτλος “η Μαίρη έβρισε το παιδί μου” είναι λίγο άδικος.

Δεν ήταν χαριτωμένο το αστείο αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Αν είσαι μάνα θα σε ενοχλήσει όμως μεταξύ τους ξέρω ότι έχει λυθεί. Όμως δεν ήταν μόνο η Μαίρη στην εκπομπή. Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της θα ήμουν η πρώτη που θα της το είχα πει. Δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύω αυτιά. Θα της έλεγα “φάουλ”. Η Μαίρη είναι πραγματικά ένα πολύ ευγενικό πλάσμα.

Εκείνη την εποχή όλοι κάναμε λάθη. 10 χρόνια μετά έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από ό,τι ξέρω έχει λύσει το θέμα ιδιωτικά.

Ήταν ένα περιπαικτικό, κακό θα το πω, αστείο που και μένα θα με ενοχλούσε για τα παιδιά μου αλλά δεν έβρισε κανείς κανένα» είπε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pearls Center (@pearlscenter)


«Έχω ακούσει για μένα και σεξιστικά και προσβλητικά αστεία. Με τους ανθρώπους που έπρεπε έχω μιλήσει. Όταν πετυχαίνεις τον άλλο από κοντά πολλά λύνονται γρήγορα.

Έχω πει σε άνθρωπο “γιατί αυτό;”. Κι εγώ μπορεί να έχω πει κάτι για κάποιον που να ενόχλησε αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με πρόθεση. Δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο άλλος να μου το πει. Θα ήθελα να ζητήσω τη συγγνώμη μου. Δεν μου αρέσει ο άλλος να νομίζει κάτι για μένα. Οπότε είμαι οκ να το λύνουν οι άνθρωποι. Δεν έχει έρθει κανείς να μου πει ότι τον ενόχλησε κάτι» συμπλήρωσε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να γράφει τόσο κακά σχόλια στα social media. Πολλές φορές έχω στείλει σε φίλες μου σχόλια που στέλνουν σε άλλους. Λείπει η ευγένεια και ο σεβασμός. Δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που θα κερδίσω. Όλοι θα έπρεπε να αξίζουμε σεβασμό. Γιατί να μας γράφουν “ψόφα”; Αν είχαν μπροστά τους τον άνθρωπο που βρίζουν χυδαία δεν θα το έκαναν. Λίγο ανθρωπιά! Ξεχνάμε ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με συναισθήματα, με παιδιά, οικογένειες» είπε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!