«Ντροπή σας, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά», η απάντηση του Γιάννη Βασιλείου στην Έλντα Πανοπούλου


Ο Γιάννης Βασιλείου μετά τη συνέντευξη της Έλντας Πανοπούλου έδωσε μια πολύ αιχμηρή απάντηση για τα σχόλια που έκανε για τον πατρικό δεσμό που έχει με τον Γιώργο Αλκαίο. Την απάντηση στις δηλώσεις έδωσε για πρώτη φορά στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On time.


«Φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Ρωτήθηκα για το αν θα ήθελα να συμμετέχω στο νέο σχήμα του γιου μου, Γιώργου Αλκαίου με την Έλντα Πανοπούλου. Απάντησα ότι κατά την άποψη μου το συγκεκριμένο σχήμα απευθύνεται σε άλλο κοινό (μουσικοθεατρικό) από αυτό που χρόνια τώρα υποστηρίζω. Εγώ απευθύνθηκα σε μια υποθετική ερώτηση, εάν θα πήγαινα στο σχήμα, εάν μου γινόταν κάποια πρόταση. Και είναι καθαρά η άποψη μου, σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη είδα την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει σε τηλεοπτική εκπομπή τη δήθεν δήλωση μου. Λέγοντας πως δεν ξέρουμε αν είμαι ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου και να ρωτάει ποιος είμαι, δεν με γνωρίζει η Έλντα; Ντροπή της!


Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά χρόνια τώρα γνωρίζω καλά το επικοινωνιακό κομμάτι των ΜΜΕ, δεν με εξέπληξε καθόλου η παραποίηση των λεγομένων μου. Η φράση όμως της Έλντας για το αν είμαι πατέρας του Γιώργου, εγώ που τον μεγάλωσα με τη μάνα μου με δυσκολίες και του προσέφερα ότι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι σωστός γονιός όταν με εγκατέλειψε η μάνα του. Με ιδιωτικά σχολεία κλπ. Με φτάνει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Λυπάμαι πάρα πολύ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Media.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!