Ο Άρης στον Ταύρο, Ήρεμη δύναμη…

Ο Άρης στον Ταύρο, Ήρεμη δύναμη…


Μπορεί η δράση μας να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε, να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Στην Αστρολογία η δράση έχει ως εκπρόσωπο της τον Θεό του πολέμου τον Άρη. Μια άλλη εκδοχή του Άρη θα γνωρίσουμε τώρα.

Μετά τον πύρινο, εκρηκτικό και ανυπόμονο Άρη που συναντήσαμε στο ζώδιο του Κριού, ο Άρης στο γήινο ζώδιο του Ταύρου είναι πιο πρακτικός και υπομονετικός. Στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρου,  ο Άρης είναι σε γενικές γραμμές ήρεμος και ήσυχος, με φυσική αντοχή,  που λατρεύει τις απολαύσεις (όπως και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου λατρεύει το καλό φαγητό και το σεξ, στα οποία εκδηλώνει απίστευτες αντοχές).
Ως σύντροφος είναι σταθερός με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεται ανιαρός. Η βασική του ανάγκη και επιθυμία είναι η ιδιοκτησία, νιώθει δυνατός όταν κατέχει πράγματα (όπως χρήματα και ακίνητη περιουσία), ρισκάρει μόνο όταν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, ενώ, εξαγριώνεται όταν νιώσει ότι απειλείται η κατοχή του με αποτέλεσμα να μην διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και βία για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.
Τα άτομα που έχουν Άρη στον Ταύρο μπορούμε να τα καταλάβουμε από την  δυνατή και βαριά φωνή ή τον  χοντρό σβέρκο, εκεί όμως είναι και η αδυναμία τους καθώς είναι επιρρεπείς σε χτυπήματα στο λαιμό ή παθαίνουν εύκολα λοιμώξεις με αποτέλεσμα να κλείνει η φωνή τους.
Οι γυναίκες με Άρη στον Ταύρο είναι εξαιρετικές στην διαχείριση των οικονομικών, γι’ αυτό και έχουν έφεση στις Οικονομικές Σπουδές. Ενώ, σε δυσαρμονικές όψεις, ένας Άρης στον Ταύρο μπορεί να είναι υπεύθυνος για απώλειες χρημάτων.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο 14/2/2019 στις 14/2 στις 12:51 μ .μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 31/03 στις 09:10 π. μ. . Η παρουσία του στο ζώδιο του Ταύρου  θα ενισχύσει την υπομονή , την επιμονή και το πείσμα μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να επιμένουμε σε αυτούς, ακόμα και αν καταλάβουμε ότι μπορεί να κάνουμε λάθος. Επίσης, θα μας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς και κτητικούς απέναντι στα αποκτήματα μας (υλικά και μη), ενώ θα μας βοηθήσει να γίνουμε ιδιαίτερα πρακτικοί σε ότι αφορά την καθημερινή μας ζωή.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου , θα είναι τα ζώδιο της  Γής  (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς επίσης οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν  τα σχέδια τους με μεγάλη ευκολία και να βρουν λύσεις σε πρακτικά θέματα της καθημερινής τους ζωής, ενώ θα δυσκολέψει τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 28/2 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ήλιο (9ο 13’), θα ενισχύσει την δημιουργικότητα ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 10/3 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (16ο 18’), ενισχύει το ένστικτο, ενώ μπορούμε να εκφράσουμε την φαντασία μας μέσω της τέχνης.
    Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 14/3 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (18ο 48’), θα ενισχύσει την υπομονή και την επιμονή μας, ενώ μας βοηθάει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο αποτέλεσμα χωρίς να αναλωνόμαστε σε περιττές κινήσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 20/3 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 51’), ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και δύναμης, παράλληλα θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε την δημιουργικότητας μας και θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 21/3 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη (23ο 25’), θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση στις ερωτικές σχέσεις, ενώ μπορεί να αποτελέσει και την αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις σε αυτές.
    Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η αποχώρηση  του πλανήτη της δράσης και κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει ένα τέλος στο έντονο στρες και στην κόπωση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ταύρου θα είστε πιο ήρεμοι, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με πρακτικό τρόπο, ενώ η επιμονή και η υπομονή σας θα είναι αξιοσημείωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που όλοι σκέφτονται για εσάς είναι ότι είστε ήρεμη δύναμη.  Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας από ήρεμους και υπομονετικούς, θα σας κάνει δυναμικούς πεισματάρηδες και ετοιμοπόλεμους, έτοιμους να κυνηγήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δείξουν όχι απλά θάρρος αλλά θράσος. Η παγίδα στην οποία είναι πιθανό να πέσετε, είναι το γεγονός ότι μπορεί να επιμείνετε σε καταστάσεις ακόμα και αν μέσα σας ξέρετε ότι είναι λάθος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο σας, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας καθώς θα είστε επιρρεπείς σε ιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με διαφορετικό τρόπο. Αρχικά, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους τόνους, ενώ θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στους στόχους σας και να είστε πρακτικοί. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, ενώ θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα πρέπει και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν χαρά.

ΛΕΩΝ

Μια έντονη και ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο γίνεται συνώνυμη με την λέξη υποχρέωση. Αυτή η χρονική περίοδος θα είναι πολύ έντονη τόσο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις όσο και για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να φέρει και ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα είστε πιο αποτελεσματικοί με ότι και αν καταπιαστείτε, αφού θα διοχετεύετε στοχευόμενα την ενέργεια σας. Για εσάς, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσετε θέματα Σπουδών και επιμόρφωσης ,  να κάνετε ένα ταξίδι, να έρθετε σε επαφή με ξένους, ή να βάλετε τις βάσεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους και να βρείτε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα τις ρυθμίσετε. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βάλετε τις βάσεις για μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα ανεβάσει την libido σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρκετές σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να αλλάξουν μορφή, ενώ,  δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας ζητούν παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορείτε να τους δώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την λέξη οργάνωση θα βάλετε στη ζωή σας εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με καλύτερο τρόπο την δουλειά σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ, είναι ιδανική για να κάνετε και τσεκ απ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, θα βρείτε χρόνο για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απολαύστε χωρίς τύψεις τις χαρές της ζωής. Επίσης, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει νικητές στο παιχνίδι του φλερτ και των ερωτικών κατακτήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα του σπιτιού, της οικογένειας ή της ακίνητης σας περιουσίας. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μείνετε λίγες μέρες στο σπίτι εξαιτίας μιας ίωσης.

ΙΧΘΥΣ

Μια πιο χαρούμενη και δραστήρια περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα σας κάνει πιο μαχητικούς και παράτολμους σε θέματα επικοινωνίας, ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές μετακινήσεις ή ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u