Ο Δίας στον Τοξότη, Η επιστροφή του αυτοκράτορα στον θρόνο του…

Ο Δίας στον Τοξότη, Η επιστροφή του αυτοκράτορα στον θρόνο του…

Oroskopos.tv


Στις 8/11/2018 ο Άγιος Βασίλης του ζωδιακού, ο Δίας, μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3/12/2019. Πριν πούμε τι δώρα κουβαλά στις αποσκευές του, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης Δίας στον Τοξότη, όχι μόνο για τους Τοξότες αλλά και για τα 12 ζώδια, ας δούμε κάποια στοιχεία για αυτό τον πλανήτη.

Ο Δίας είναι ο πέμπτος στη σειρά πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος, και είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος, αφού το Ηλιακό μας σύστημα προοριζόταν να έχει δίδυμους Ήλιους , όπου ο δεύτερος θα ήταν ο Δίας, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει την “ κρίσιμη μάζα” για να ξεκινήσουν οι εκρήξεις που θα τον κάνανε “αστέρι” , με αποτέλεσμα να παραμείνει πλανήτης.

Μυθολογικά, ήταν ο γιος του Κρόνου και της Ρέας και γεννήθηκε στον Ψηλορείτη της Κρήτης. Τον μεγάλωσε η νύμφη Αμάλθεια με το γάλα της κατσίκας της, το οποίο δεν στέρευε ποτέ. Ενώ για να τον προστατεύσουν από τον Κρόνο και να μην ακούσει τα κλάματα, μιας και όπως είναι γνωστό ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του,  οι Κουρήτες χόρευαν τον “ κουρήτικο χορό”.  Μετά την Τιτανομαχία, και αφού επικράτησε του Κρόνου, έγινε ο Θεός της στεριάς και βασιλιάς των υπόλοιπων Θεών. Παντρεύτηκε την Ήρα και μαζί της απέκτησε τον Ήφαιστο και τον Άρη. Ενώ παράλληλα είχε και πάρα πολλές ερωτικές περιπέτειες.

Ο Δίας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πλανήτη καθώς δεν μπορούμε να το κατατάξουμε ούτε στους εσωτερικούς προσωπικούς πλανήτες ούτε στους εξωτερικούς. Αφού θεωρείται ότι λειτουργεί ως “γεφυρωτής”

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ετυμολογία του ονόματος του Δία, που προέρχεται από το “Ζευς” που σημαίνει “Ζωή”  και συμβολίζει την εξελικτική μας πορεία. Ταυτίζεται με τις έννοιες της ανάπτυξης, της αφθονίας, της μεγέθυνσης , της απεριόριστης ενέργειας και φυσικά της επέκτασης. Ωστόσο, στην αρνητική του πλευρά ταυτίζεται με τις έννοιες της υπερβολής, του φανατισμού και της λαιμαργίας.

Ο Δίας στον Τοξότη είναι ο φιλόσοφος , ο χαρούμενος δάσκαλος, γενναιόδωρος, πληθωρικός, αγαπά τη γνώση και τα ταξίδια και πάνω από όλα είναι συλλέκτης εμπειριών. Δίνει κοινωνικότητα, τύχη, καλή ψυχική υγεία, κοινωνική άνοδο,  λατρεύει την φιλοσοφία, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην έννοια των αξιών και της δικαιοσύνης, εκτιμά τις απόψεις των άλλων, ενώ είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Ανώτερη Εκπαίδευση. Επίσης, μπορεί να δώσει τον καλό εκπαιδευτικό, τον καλό δικηγόρο – νομοθέτη, καθώς επίσης, μπορεί να συνδεθεί με επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον τουρισμό – ταξίδια, τις εκδόσεις  και την επικοινωνία.

Η παρουσία του στο ζώδιο που κυβερνά θα δώσει μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας, που όλοι χρειαζόμαστε, μιας και ο Δίας στον Σκορπιό δεν εκδήλωσε τη δυναμική του, ενώ από τη στιγμή που θα βρεθεί στο ζώδιο που κυβερνά θα έχει την δυνατότητα να εκφράσει με μεγάλη ευκολία ότι πρεσβεύει. Δηλαδή θα δούμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο να επιστρέφει και πάλι στα χείλη μας, η προσέγγιση των πραγμάτων θα γίνεται με πιο φιλοσοφική ματιά με αποτέλεσμα να βρίσκουμε πιο εύκολα την ουσία των πραγμάτων. Το πάντρεμα της εμπειρίας με τη γνώση –μιας και όπως έχουμε πει παραπάνω ο Τοξότης είναι συλλέκτης εμπειριών- θα μας βοηθήσει να αλλάξομε την Κοσμοθεωρία μας φτιάχνοντας ένα νέο σύστημα αξιών το οποίο απώτερο σκοπό θα έχει την εξέλιξη μας, και να μας βοηθήσει να οραματιστούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας.  Έτσι θα φέρει ευκαιρίες και δυνατότητες επέκτασης, ενώ είναι πιθανό να δούμε αλλαγές σε θέματα Παιδείας, Νομοθεσίας ή στα Μ.Μ.Ε. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνδέεται άμεσα με αφηρημένες έννοιες και επειδή έχει μέσα του και πολύ έντονη την έννοια της υπερβολής είναι πιθανό να καλλιεργήσει υπερβολικές προσδοκίες

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο που κυβερνά θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα  Ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς επίσης για τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, ενώ θα φέρει υπερβολικές προσδοκίες στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες). Ο Δίας στον Τοξότη, από τις 8/11/2018 και μέχρι τις 11/4/2019 θα κινηθεί σε ορθή πορεία και θα φτάσει στην (24ο 21’), στις 11/4/2019 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία η οποία θα διαρκέσει έως τις 12/8/2019 και θα φτάσει στην (14ο 30’),  όπου θα γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία για να ολοκληρώσει την παρουσία του στο ζώδιο που κυβερνά στις 3/12/2019 και να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, εκτός από τον Ποσειδώνα, δεν θα κάνει όψεις με τους άλλους αργούς πλανήτες του ζωδιακού (Κρόνο, Ουρανό, Πλούτωνα)

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι συναντήσεις που θα έχει με τον Ποσειδώνα θα είναι σε όψη τετραγώνου, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα δούμε να μειώνονται οι ηθικές αντιστάσεις, θα θολώσει την κριτική μας σκέψη με αποτέλεσμα να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις ή να είμαστε επιρρεπείς στις εξαπατήσεις, ενώ παράλληλα θα βιώσουμε έντονα φαινόμενα φανατισμού- κυρίως θρησκευτικού, διαφθοράς . Θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού ( Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, καθώς επίσης και όσους έχουν πλανήτες ή Ωροσκόπο στις μοίρες που θα πραγματοποιηθεί.

 • Στις 13//1/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (14ο 22’). Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 16/6/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 45’). Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 21/9/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (16ο 59’). Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Με τον πλανήτη της δράσης Άρη η σχέση τους θα περάσει από διάφορες καταστάσεις, αρχικά θα γεμίσει με δύναμη και ενέργεια ώστε να μπορούμε να ξεπεράσουμε την κάθε δυσκολία, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να μας  ωθήσει να υπερεκτιμήσουμε τον εαυτό μας και τις δυνάμεις σας, να μας κάνει βιαστικούς, αγχώδης και επιρρεπείς στα μικροατυχήματα

 • Στις 20/11/2018 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (2ο 36’), θα φέρει υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, νεύρα και άγχος, προσοχή στα μικροατυχήματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 25/7/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (14ο 57’), θα φέρει αισιοδοξία, θάρρος, τόλμη, ψυχική και σωματική δύναμη. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 12/9/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη(16ο 00’), θα φέρει υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, νεύρα και άγχος, προσοχή στα μικροατυχήματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

 

Με την Αφροδίτη η σχέση τους είναι τόσο καλή που μπορεί στο τέλος να γίνει βαρετή, καθώς θα φέρει σημαντική βοήθεια στα οικονομικά και σε θέματα συναισθηματικής φύσεως , τα οποία αν δεν διαχειριστείτε σωστά και εξαιτίας του υπερβολικού ενθουσιασμού μπορεί να μετατραπούν σε συναισθηματικό ξόδεμα και άσκοπες οικονομικές σπατάλες

 • Στις 22/1/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (16ο 01’), θα φέρει τύχη στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή, ευνοεί τα θέματα καρδιάς. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 16/4/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη(24ο 18’), θα προκαλέσει ροπή προς τις απολαύσεις, στην τεμπελιά και την αδράνεια, ενώ θα υπάρξουν τάσεις σπατάλης και ματαιοδοξίας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 9/5/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη(23ο 06’), φέρνει τύχη, ευνοεί τις συναισθηματικές υποθέσεις καθώς και τα οικονομικά αλλά χωρίς υπερβολές. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 23/6/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη(17ο 53’), χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά θέματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 8/8/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (14ο 31’) φέρνει τύχη, ευνοεί τις συναισθηματικές υποθέσεις καθώς και τα οικονομικά αλλά χωρίς υπερβολές Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) καθώς και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 2/9/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη (15ο 13’)θα προκαλέσει ροπή προς τις απολαύσεις, στην τεμπελιά και την αδράνεια, ενώ θα υπάρξουν τάσεις σπατάλης και ματαιοδοξίας . Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Με τον Ερμή θα δώσει τεράστιες επικοινωνιακές δυνατότητες οι οποίες θα λειτουργήσουν στο μέγιστο βαθμό

 • Στις 28/11/2018 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (4ο 23’), ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 22/12/2018 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (9ο 41’), ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 22/2/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με Ερμή (21ο 02’), νοητικά απείθαρχους, αδυναμία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των δεδομένων. ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 15/3/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ερμή (23ο 16’)νοητικά απείθαρχους, αδυναμία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των δεδομένων. ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 12/4/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (24ο 20’)νοητικά απείθαρχους, αδυναμία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των δεδομένων. ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 3/5/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή(23ο 33’), δίνει ευστροφία και πλατύ πνεύμα, οι ιδέες μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πράξη. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 31/5/2019 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ερμή(20ο 46’), δίνει βιασύνη και υπεραισιοδοξία, ενώ δίνει την τάση να καταλήγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 21/8/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή (14ο 39),δίνει ευστροφία και πλατύ πνεύμα, οι ιδέες μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πράξη. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 6/9/2019 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (15ο 30’) νοητικά απείθαρχους, αδυναμία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των δεδομένων. ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, μιλά επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παραμονή του Δία στο ζώδιο του Τοξότη τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Κριοί. Η παρουσία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, ευνοεί τα ταξίδια, την επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, την διευθέτηση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων, τις Ανώτερες Σπουδές, την αλλαγή της Κοσμοθεωρίας σας. Ενώ αρκετοί από εσάς θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή στο πρόσωπο ενός ατόμου από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Νέες  οικονομικές συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία, Διατροφές). Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη η libido σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες σας υπόσχεται να σας φέρει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη σε εσάς τους Διδύμους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε λιγάκι προσεχτικοί γιατί θα έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις. Κρατήστε μικρό καλάθι ώστε στο τέλος να μην απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας και ταυτόχρονα να λάβετε την επιβράβευση τόσο των συναδέλφων όσο και των προϊσταμένων σας. Επίσης , η παρουσία του στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα υγείας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Χαράς Ευαγγέλια για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει ώστε να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, θα απολαμβάνεται τις χαρές της ζωής, ενώ ο έρωτας και το παιχνίδι του φλερτ θα πρωταγωνιστεί σε κάθε σας στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας ταλανίζουν καιρό. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα καλό θα ήτανε να αποφύγετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ακινήτου αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, καθώς θα έχετε την τάση να είστε υπεραισιόδοξοι στις εκτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια στην επικοινωνία θα φέρει η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς τους Ζυγούς.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε και με τη συγγραφή. Επίσης αυτό το χρόνο ευνοούνται οι πολλές και μικρές μετακινήσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ότι ξεκινήσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα που ο Δίας βρισκόταν στο ζώδιο σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συμφωνίες, να δείτε τα αποκτήματα σας να πολλαπλασιάζονται. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα δείτε μαζί με την αυτοεκτίμηση σας να ανεβαίνει και η υπεραξία σας, και ταυτόχρονα ένας νέος έρωτας να χτυπά την πόρτα σας με ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας επιτέλους γυρίζει το σπίτι του. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, θα αποτελέσει για εσάς ένα σημείο σταθμό στη ζωή σας, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα τα δείτε να αναπτύσσονται τα επόμενα χρόνια. Μέσα την χρονιά θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, όπως ένας νέος έρωτας ή ένα παιδί. Ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν καιρό και δεν μπορούσατε να ξεφύγετε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε λιγάκι προσεχτικοί με το βάρος σας καθώς μέσα στην επέκταση που φέρνει ο Δίας είναι πιθανό να φέρει και κιλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, προμηνύει για εσάς μια περίοδο προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό μυστικές. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι κρυφές ερωτικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με παιδική χαρά θα μοιάζει η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ιδιαίτερα μετά το απαιτητικό καλοκαίρι που περάσατε. Η παραμονή του στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να διευρύνεται. Ενώ, μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, υπόσχεται ότι θα φέρει η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσετε με ιδιαίτερη προσοχή, εξαιτίας της παρουσίας του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, ο οποίος θα έχει την τάση να εξιδανικεύει στις καταστάσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πάρτε βαθιές ανάσες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/01 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει για τελευταία φορά όψη τετ ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, Τυχερές Γνωριμίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/1 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον κυβερνή ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, Προσοχή στις εντάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/01 ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο που κυβερ ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,ανατροπή στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/01 σ ...

Oroskopos.tv

Ο Ήλιος στον Υδροχόο και πώς θα μας επηρεάσει!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου 20/01 στις 10:53 το πρωί και θα πα ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, ξαφνικές ανατροπές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/1 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθούν για τελευταία φορά σε όψη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u