Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιό σας


Προετοιμαστείτε για έναν κοσμικό χορό καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 1η Δεκεμβρίου 2023! Ωστόσο, θα είναι ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου πριν μπει στον Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου. Καλά νέα περιμένουν τους γλεντζέδες της Πρωτοχρονιάς, καθώς το ανάδρομο ξόρκι του Ερμή τελειώνει την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 14 Ιανουαρίου και μένει μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2024, φέρνοντας τις ξεχωριστές του διαθέσεις. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η μαγική βόλτα; Ας ξεκινήσουμε αυτή την κοσμική εξερεύνηση μαζί!

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, εισέρχεται στον ρεαλιστικό και φιλόδοξο Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου 2023. Αλλά υπάρχει μια σύλληψη! Στις 13 Δεκεμβρίου, πηγαίνει ανάδρομα, προκαλώντας λίγο κοσμικό χάος μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024, όταν τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν. Αυτή η ιδιόμορφη πλανητική κίνηση θα επηρεάσει διαφορετικά κάθε ζώδιο.

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι οι σκέψεις μας γίνονται σοβαρές και πρακτικές. Ο Ερμής, που αντιπροσωπεύει τη σκέψη και την επικοινωνία μας, ενώνεται με τον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που είναι γνωστό ότι είναι υπεύθυνο και συγκεντρωμένο. Αυτός ο συνδυασμός μας κάνει πιο οργανωμένους στον τρόπο που μιλάμε και σκεφτόμαστε.

O Ερμής στον Αιγόκερω, Εξάγωνο Σελήνη – Παρθένος 4 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή η σύνδεση φέρνει αρμονία μεταξύ των πρακτικών μας σκέψεων (Ερμής στον Αιγόκερω) και των συναισθημάτων μας (Σελήνη στον Παρθένο). Μας βοηθά να επικοινωνήσουμε με τα συναισθήματά μας με λογική και ευαισθησία.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, Τρίγωνο Δίας – Ταύρος 8 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή η ευθυγράμμιση ενισχύει τη θετική σκέψη (Ερμής) και την καλή τύχη (Δίας). Είναι μια στιγμή που οι ιδέες μας μπορούν να επεκταθούν και νιώσουμε αισιόδοξοι.

Ένωση Ερμή με Αιγόκερω και Άρη 27 Ιανουαρίου 2024

Όταν αυτά τα δύο έρχονται μαζί, είναι σαν να συνδυάζεις σκέψεις (Ερμής) με δράση (Άρης). Αυτό μπορεί να μας κάνει πιο δυναμικούς στην έκφραση των ιδεών μας και μας βοηθά να κάνουμε τολμηρά βήματα.

Ερμής στον Αιγόκερω: Πως θα Επηρεάσει το Ζώδιο Σας

Κριός

Ως Κριός, η φύση σας μπορεί να νιώσει λίγο επιβραδυνόμενη από τον Ερμή στον Αιγόκερω.Αυτή τη φορά, σας ζητά να σκεφτείτε πριν ενεργήσετε. Η δομημένη επιρροή του Αιγόκερου σας βοηθά να είστε πιο υπομονετικοί και στρατηγικοί στη λήψη αποφάσεων.

Ο Κριός, που κυβερνάται από τον Άρη, είναι γεμάτος πύρινη ενέργεια, ενώ ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διανόησης, μπαίνει στον Αιγόκερω, γειώνοντας τον φλογερό Κριό σας. Διδάσκει την υπομονή και την αποφασιστικότητα στη διαδικασία της σκέψης σας.

Ταύρος

Για τον Ταύρο, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει έναν βαθύ και πρακτικό τόνο στην επικοινωνία και τη σκέψη σας. Ο Ταύρος, που εκτιμά τη σταθερότητα και την παράδοση, μπορεί να προγραμματίσει πιο προσεκτικά και να επικεντρωθεί σε μακροπρόθεσμους στόχους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Ερμής κυβερνά τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε και σκεφτόμαστε, ενώ ο Αιγόκερως επηρεάζει την ευθύνη και τη φιλοδοξία. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να κάνει τους Ταύρους πιο αποφασιστικούς και σκόπιμους στις σκέψεις και την επικοινωνία τους.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής κινείται μέσα στον Αιγόκερω, οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται μια ισχυρότερη έλξη προς την οργάνωση και την πειθαρχία. Αυτή η επιρροή μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο δομημένη προσέγγιση στην επικοινωνία και τη σκέψη. Ο προγραμματισμός και η πιο προσεκτική έκφραση των σκέψεων μπορεί να οδηγήσει σε πιο ξεκάθαρες και εστιασμένες εκφράσεις.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διανόησης, κυβερνά τους Διδύμους. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, αυτές οι ενέργειες συνδυάζονται για να ενισχύσουν μια πρακτική νοοτροπία. Ενθαρρύνει τους Διδύμους να εκφράσουν τις ιδέες τους πιο μεθοδικά και με έντονο αίσθημα ευθύνης.

Καρκίνος

Όταν ο Ερμής κινείται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις για τον Καρκίνο. Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να δημιουργήσει εμπόδια στις συνομιλίες και να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Προτρέπει τον Καρκίνο να είναι ιδιαίτερα σαφής στην επικοινωνία. Ο Αιγόκερως, που κυβερνάται από τον Κρόνο, μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να νιώσει σοβαρός και πειθαρχημένος, επηρεάζοντας τον τρόπο που εκφράζονται.

Λέων

Όταν ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, θα εστιάσετε έντονα στις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Ο ζωδιακός κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, συμβολίζει τη ζωτικότητα και την ταυτότητα. Η επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω θα διοχετεύσει την ενέργειά σας σε σοβαρούς στόχους και στην αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, ενισχύει τις αναλυτικές σας ικανότητες και την πρακτική σκέψη για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, που κυβερνά την επικοινωνία και τη διάνοια. Ενθαρρύνει τη συστηματική σκέψη και την λήψη αποφάσεων στον Αιγόκερω, συμπληρώνοντας την προσοχή σας στη λεπτομέρεια.

Ζυγός

Όταν ο Ερμής κινείται μέσα στον Αιγόκερω, μπορεί να παρατηρήσετε μια τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα περισσότερο από οτι συνήθως. Ως Ζυγός, είστε καλοί στο να εξετάζετε επιλογές, ωστόσο μπορεί να έχετε εμμονή με μικροσκοπικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κάθε ζώδιο έχει έναν κυρίαρχο πλανήτη που επηρεάζει τα χαρακτηριστικά του. Για τον Ζυγό, είναι η Αφροδίτη, που φέρνει αρμονία και αγάπη για ισορροπία. Με τον Ερμή τώρα στον Αιγόκερω, η δικαιοσύνη σας μπορεί να γίνει ακριβής, κάνοντας τις αποφάσεις πιο δύσκολες.

Σκορπιός

Στην αστρολογία, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος φέρνει πάθος και ένταση στη φύση σας. Όταν ο Ερμής διέρχεται από τον Αιγόκερω, οι Σκορπιοί μπορούν να περιμένουν μια ώθηση στην οικονομική τους κατάσταση.

Είναι μια εποχή που το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί και απροσδόκητα κέρδη θα μπορούσαν να έρθουν στον δρόμο τους. Η δομημένη και πρακτική ενέργεια του Αιγόκερω ευθυγραμμίζεται καλά με την αποφασιστικότητα του Σκορπιού, υποστηρίζοντας τους οικονομικούς σας στόχους.

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα τραβήξει τον Τοξότη να επικεντρωθεί τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Είναι καιρός για ειλικρινείς συζητήσεις και για να κοιτάξουμε μέσα μας για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούν με τους άλλους.

Ο Τοξότης που κυβερνά τον Δία μπορεί να φαίνεται σοβαρός, αλλά θα σας βοηθήσει να προσφέρετε πρακτική κατανόηση στις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις σας, προωθώντας μια σταθερή προσέγγιση.

Αιγόκερως

Η μετάβαση του Ερμή στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και επικοινωνούν οι Αιγόκεροι. Αυτό το ζώδιο τείνει να γίνει πιο σοβαρό και προσεκτικό, σκεπτόμενος πριν μιλήσει. Τα λόγια τους είναι πιο δυνατά, κάνοντάς τους να φυλάσσονται αλλά να τους θαυμάζουν για τις διανοητικές τους συνομιλίες.

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος, ο οποίος φέρνει μια σοβαρή και πειθαρχημένη ενέργεια. Ενισχύει την επιρροή του Ερμή για να τους κάνει πιο προσεκτικούς και σκόπιμους στην επικοινωνία τους.

Υδροχόος

Όταν ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, είναι σαν μια κοσμική ώθηση για να είστε πιο προσαρμοστικοί και ανοιχτόμυαλοι. Αυτή τη φορά είναι ώριμη για να αγκαλιάσει νέες προκλήσεις και εμπειρίες. Το ζώδιό σας, που κυβερνάται από τον Ουρανό, φέρνει καινοτομία και μοναδικότητα. Συνδυάζεται καλά με την πρακτική ενέργεια του Αιγόκερω του Ερμή, προτρέποντάς σας να σκεφτείτε δημιουργικά και στρατηγικά.

Ιχθύς

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, οι Ιχθύες μπορεί να στραφούν προς το να γίνουν πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι αναζωογονητική για τους Ιχθύες, που συχνά παρασύρονται στα όνειρά σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε σε εργασίες και στόχους του πραγματικού κόσμου, δίνοντάς σας μια αίσθηση σταθερότητας που δεν βιώνετε συχνά.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων και της διαίσθησης, κυβερνά το ζώδιο του Νερού των Ιχθύων. Η φαντασία των Ιχθύων γίνεται πιο οργανωμένη καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της δημιουργικότητας με μια πιο ρεαλιστική προοπτική.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!