Ο Ερμής στον Αιγόκερω, Οργάνωση και αποτελεσματικότητα…


Μια άλλη πλευρά του Ερμή θα γνωρίσουμε αυτή τη φορά. Όπως γνωρίζουμε, η ερμαφρόδιτη φύση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή είναι αυτή που τον κάνει να διαφέρει. Γι’ αυτό και ανάλογα με την ζωδιακή περιοχή στην οποία κινείται μας δίνει διαφορετικά στοιχεία.  Έτσι, μετά από μια περίοδο έντονης επικοινωνιακής εξωστρέφειας που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την πιο συγκροτημένη πλευρά του.

Οι βασικές ανάγκες του Ερμή στον Αιγόκερω είναι η οργάνωση και η συστηματοποίηση. Άλλωστε στη ζωδιακή περιοχή που κυβερνά ο Κρόνος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς δομή.  Σε αντίθεση με άλλες ζωδιακές περιοχές, ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν θα μιλήσει αν δεν είναι σίγουρος για αυτό που θα πει, χρησιμοποιεί την κοινή λογική γι’ αυτό και σπάνια διαψεύδεται, μαθαίνει μέσα από προσπάθεια γι’ αυτό και μπορεί να γίνει αυθεντία, είναι κριτικός όχι μόνο με τους άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό του, ο λόγος του είναι μεστός και σοβαρός, είναι φιλόδοξος και οργανωτικός γι’ αυτό και πολύ εύκολα του εμπιστεύονται την διοίκηση. Ενώ σε καλλιτεχνικό επίπεδο, έχει παρατηρηθεί ότι δίνει ταλέντο στο τραγούδι.

Στις 05/01 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Τοξότη και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24/01. Η παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας, να λειτουργούμε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, και κυρίως να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, οι οποίοι θα καταφέρουν να οργανώσουν την καθημερινή τους ζωή ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει τις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις:

  • Στις 8/1 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (4ο 48’), θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα να γίνουμε εριστικοί, ενώ ταυτόχρονα θα μας κάνει βιαστικούς και απρόσεχτους με αποτέλεσμα να είμαστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 13/1 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (12ο 49’), μας κάνει ορθολογιστές, συνεπείς και συγκεντρωμένους, ενώ δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για θέματα που δεν θεωρούμε τον εαυτό μας ότι είναι αυθεντία. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 14/1 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (14ο 23’), κάτω από την επιρροής αυτής της όψης η διορατικότητα και η φαντασία συνδυάζονται άψογα με τον ρεαλισμό και την πρακτικότητα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 18/1 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (21ο 11’), μας δίνει βαθιά διαισθητική αντίληψη των πραγμάτων, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να καταλάβουμε ποια είναι τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 23/1 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (28ο 43’), μας δίνει πρωτότυπο τρόπο σκέψης, ωστόσο, αποτελεί την αιτία πολλών ξαφνικών εκρήξεων θυμού. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα έχετε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την δουλειά σας και να εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς τους Ταύρους η μετακίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ , σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν στο δρόμο σας  νέοι ερωτικοί πειρασμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα και χωρίς συναισθηματισμούς  τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνετε, πριν ασκήσετε κριτική στους άλλους, είναι, να κάνετε την αυτοκριτική σας. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το χρόνο σας και να βρείτε λύσεις, με μεγάλη ευκολία, στα προβλήματα που είναι πιθανό να υπάρξουν στο χώρο της εργασία σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να κάνετε πίσω εάν αισθανθείτε ότι κάποιος άλλος είναι ικανότερος από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο ευχάριστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς τους Παρθένους , η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε και να επικοινωνήσετε  ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να περάσετε όμορφα χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε μια υπόθεση που απασχολεί ένα μέλος της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να οργανώσετε τα οικονομικά της οικογένειας σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τις  επικοινωνιακές σας δεξιότητες οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες. Ο μεστός σας λόγος, και οι οργανωτικές σας ικανότητες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής μετά την παρατεταμένη παραμονή του στο ζώδιο σας θα κάνει τη είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομικής συμφωνία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τον/την σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων για εσάς τους Αιγόκερους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας , ενώ θα οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και τις μυστικές συζητήσεις. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την είσοδο του στη ζωή σας ένας έρωτας ο οποίος θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα σελίδα θα ανοίξει στην κοινωνική σας ζωή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία του στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να γνωρίσετε πολύ ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u