Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, Αυστηρός αλλά δίκαιος…


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω 22/12 στις 00:23 τα ξημερώματα και θα παραμείνει μέχρι τις 20/01 στις 11:21 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Υδροχόου.
Ο Αιγόκερως  είναι ζώδιο  της  Γης , και ανήκει στον Παρορμητικό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι εργατικά, φιλόδοξα αλλά και δίκαια, υπομονετικά, με σεβασμό στους νόμους και στις δομές, σοβαρά και μετρημένα, παράλληλα όμως ξέρουν τι δεν πρέπει να κάνουν. Η ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερω εκφράζει την επιθυμία μας για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα, την άρχουσα τάξη, το καθήκον και την ικανότητα μας να ελέγχουμε τα όρια της υλικής πραγματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 22/12 έχουμε την Πανσέληνο στις (0ο 49’), η οποία θα μας δείξει ότι ξοδεύουμε το χρόνο μας σε σχέσεις συμφέροντος με αποτέλεσμα να στερούμε στον εαυτό μας από στιγμές χαράς, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 2/1 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (11ο 31’) , η οποία μας δίνει υπομονή και επιμονή να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύει την σκληρή δουλειά, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρους, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 5/1 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (14ο 10’), ενισχύει τις διαισθητικές μας ικανότητες, και δίνει έμπνευση, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 6/1 έχουμε Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω (15ο 24’), η οποία θα είναι η αφετηρία σημαντικών αλλαγών στη ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, η οποία σκοπό έχει την εξέλιξη τους .
  • Στις 11/1 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (20ο 56’), η οποία ενισχύει την ψυχική μας δύναμη και οδηγεί στην ριζική μεταμόρφωση, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/1 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (28ο 40’), η οποία θα προκαλέσει απρόβλεπτες ανατροπές, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, όσοι από εσάς έχετε κοπιάσει, θα δείτε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να επιβραβεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Ταύρους. Καθώς κατά τη διάρκεια της αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ άλλοι, θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια σημαντική περίοδος  ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε νέα όρια.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην καθημερινότητα σας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα αναδείξει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο λόγος σας θα είναι μεστός και εκφραστικός, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια μικρή απόδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχείτε τις αξίες σας και να δείτε όχι μόνο τι αλλά και ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για εσάς. Επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας εγκαινιάζει την νέα γενέθλια χρονιάς σας. Μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς αφού στο ζώδιο σας φιλοξενείτε και τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των γενεθλίων σας θα βάλετε τις βάσεις της νέας σας ζωής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία θα αναπτυχθεί πάνω σε γερά θεμέλια. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίοδο έντονης ενδοσκόπησης θα βρεθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό.  Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έρθετε σε επαφή με ισχυρά πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u