Ο Ήλιος στον Ιχθύ και πως θα μας επηρεάσει!!!

Ο Ήλιος στον Ιχθύ και πως θα μας επηρεάσει!!!


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων στις  19/02 στις 01:04 τα ξημερώματα και θα παραμείνει μέχρι τις 20/03 στις 23:57 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Κριού. Ο Ιχθύς  είναι ζώδιο  του  Νερού, και ανήκει στον Μεταβλητό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι έντονα διαισθητικά, έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα, είναι ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ευσυγκίνητοι, συναισθηματικά ασταθής, εύθυμοι και ευχάριστοι, επικοινωνιακοί αλλά παράλληλα έντονα ανασφαλή, επιεικείς με τον εαυτό τους αλλά σκληροί με τους άλλους, έχουν έντονες πνευματικές ανησυχίες, δεν αντέχουν όμως στα δύσκολα γι’ αυτό και έχουν τάσεις φυγής από την έντονη σκληρή πραγματικότητα.
Η ζωδιακή περιοχή του Ιχθύ έχει άμεση σχέση με το ομαδικό ασυνείδητο, την θρησκεία και την μεταφυσική, το όνειρο και την διαίσθηση, την θυσία για τους άλλους και την αγάπη του Χριστού, την ανάγκη να αποσύρονται, τα μυστικά, το παρασκήνιο και την κρυφή ζωή, τα μοναστήρια, τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα εγκλεισμού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 19/2 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη – Πανσέληνος (00ο 42’), θα δημιουργήσει ένταση και διασπαστικές τάσεις στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/2 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη(9ο 13’), ενισχύει την μαχητικότητα και δίνει αφοσίωση στο στόχο. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 6/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου – Νέα Σελήνη (15ο 47’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 7/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (16ο 10’), ενισχύει την διαίσθηση και τις καλλιτεχνικές τάσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 9/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (18ο 25’), φέρνει επιτυχία μετά από προσπάθεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 44’), μας δίνει την δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (23ο 11’), μας κάνει υπερβολικούς τόσο στις δηλώσεις όσο και στις προσδοκίες μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή.(24ο 11’), ενισχύει την τάση που έχουμε να βλέπουμε τα πράγματα μονοδιάστατα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Σε πιο μοναχικά μονοπάτια θα περπατήσετε εσείς οι   Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα αποθέματα ενέργειας σας έχουν εξαντληθεί. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην φορτώνετε τον εαυτό σας με πολλές υποχρεώσεις και δώστε του την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ονειρευτεί. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας , και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από ένα ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα ήρθε η ώρα να απολαύσετε όμορφες στιγμές.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και  να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της  προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μπείτε στην διαδικασία να γίνετε πιο ευέλικτοι στα νέα δεδομένα και να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προκλήσεις . 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά με την  είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, για εσάς τους Καρκίνους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα  προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή θα κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε Νομικές υποθέσεις και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε  στην ενδοσκόπηση σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο ιδιαίτερες και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έρθετε πιο κοντά  με τους φίλους και τους συνεργάτες σας ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα συναισθήματα σας. Το σημαντικό όμως είναι ότι  αρκετοί από εσάς θα  πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που φρενάρουν την εξέλιξη σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των  Ιχθύων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τον εαυτό σας και την καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία  σας, ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στις  διατροφικές σας συνήθειες, να ασχοληθείτε με την  φυσική σας κατάσταση, και να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο τον χρόνο σας ώστε να είστε πρακτικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινή σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο διασκεδαστικές  και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των  Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να διασκεδάσει και  να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να  φλερτάρουν και να ερωτευτούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βρείτε λύσεις σε αυτά , ενώ παράλληλα, θα τακτοποιήσετε και τις υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια έντονη και ταυτόχρονα  ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των  Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει τις   επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του , ο λόγος  σας θα είναι τόσο πειστικός, ώστε να  σας δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης, για αρκετούς από εσάς  αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για σύντομες διακοπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των  Ιχθύων  στον 2ο Ηλιακό σας, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για  να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση  στα οικονομικά σας. Επίσης αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας και θα δώσετε σημασία όχι μόνο στις υλικές αλλά και στις πνευματικές αξίες.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο  όμορφες  περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες . Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει την  νέα γενέθλια χρονιάς σας. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα,  ελπίδες και προσμονή τις οποίες μεγεθύνει η παρουσία του Δία από το ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο σας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα καταφέρετε. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u