Οι 4 αυτοί ζωδιακοί χαρακτηρίζονται από τη χειριστική συμπεριφορά τους στις σχέσεις:


Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στη χρήση των λέξεών τους για να επηρεάσουν και να παραπλανήσουν. Μπορεί να δώσουν την εντύπωση ότι λένε ένα πράγμα, αλλά να εννοούν κάτι διαφορετικό. Αν και είναι εξυπνότατοι στις λέξεις, δεν αντιλαμβάνονται πάντα ότι προκαλούν παρανόηση.

Λέοντας: Οι Λέοντες επίσης χρησιμοποιούν τη γλώσσα για να παραμορφώσουν την πραγματικότητα, ειδικά όταν νιώθουν απειλούμενοι ή ανασφαλείς. Χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να αλλάξουν την αφήγηση και εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των άλλων για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Ωστόσο, σε μια σχέση, χρειάζονται να δώσουν χώρο στις ανάγκες και τη φωνή του συντρόφου τους.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί μπορεί να μην είναι πολύ εκφραστικοί συναισθηματικά, και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σχέσεις τους. Επιδεικνύουν τη χειριστική συμπεριφορά μέσω της σιωπής τους. Σε μια σχέση, οι Σκορπιοί πρέπει να μάθουν να είναι πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί.

Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και συχνά αντιλαμβάνονται αυτό που χρειάζονται οι άλλοι. Είναι ικανοί να ελέγχουν ή να χειραγωγούν τον σύντροφό τους, σπάνια σκεπτόμενοι τις ανάγκες του άλλου. Ωστόσο, μπορούν να μάθουν να είναι πιο ευέλικτοι και να δώσουν χώρο για τις ανάγκες και τα συναισθήματα του συντρόφου τους.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!