Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου άκουσαν από την τηλεόραση πρώτη φορά για την σεξουαλικότητά μου»


Στην εκπομπή Fay’s Time παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας και αναφέρθηκε στην έκταση που πήρε η εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά του αλλά και το κίνημα #metoo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Η Εκδρομή (@i_ekdromi)


Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν πρόκειται να γίνει ακόμη και εάν επέστρεφαν στην υποκριτική.

«Τα κακώς κείμενα καλό είναι να συζητιούνται. Να είναι ανοιχτό, να λες ότι ένας άνθρωπος έχει περάσει δύσκολα, δεν είναι όλα ρόδινα.

Έχω περάσει από στιγμές που με ενδιέφερε τι έλεγε ο κόσμος και δεν το έχω αποβάλλει τελείως.

Ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας στη σημερινή κοινωνία, αντίστοιχα μηνύματα έλαβα. Πάλεψα και το δούλεψα να αποκτήσω τη δύναμη απέναντι στους ανθρώπους που με αγαπάνε να σέβονται τις επιλογές μου. Το δούλεψα με κόπο και ρήξεις. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρήξεις, υπήρξα πολύς σκληρός απέναντί τους.

Πρώτη φορά άκουσαν στην τηλεόραση για τη σεξουαλικότητά μου. Με πήραν τηλέφωνο με πολλή κατανόηση, τους εξήγησα και το κατάλαβαν.

Παντρεύτηκα λόγω ενθουσιασμού και ρομαντισμού! Έχω φλερτάρει και μέσω social media πολύ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orestis Tziovas (@otziovas)


Είχα διάφορες προτάσεις στην τηλεόραση. Και τώρα έχω πρόταση για έναν γκεστ ρόλο σε νέα σειρά που θα είναι αυτοτελής!

Έχω δει οφέλη με το #metoo. Οι άνθρωποι είναι πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και ήρθαν στο προσκήνιο. Η κινητήριος δύναμη είναι ο φόβος και μετά γίνεται κανονικότητα!

Δεν έχω σχέσεις με Φιλιππίδη και Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος τους θέλει πίσω! Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε εκ των πραγμάτων αλλά είχαν εξουσία στα χέρια τους και αναγκάζονταν να συνεργάζονται κάποιοι άνθρωποι μαζί τους».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!