Παναγιώτης Καραΐσκος: «Έκανα ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης – Περνούσα καλά»


Τη συγκλονιστική ιστορία του Παναγιώτη Καραΐσκου, ο οποίος ήταν ο πρώτος Έλληνας στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, παρουσίασε η εκπομπή «Επί τόπου».


Ο μαραθωνοδρόμος μίλησε για την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, τη σύλληψή του, για τον πόνο που προκάλεσε στους γονείς του αλλά και για το πως κατάφερε να σωθεί και να γίνει ένας τεράστιος αθλητής και νικητής του Μαραθωνίου.

«Ξεκίνησε στα πρώτα εφηβικά μου χρόνια, πήγαινα σχολείο και ήμουν τότε με μία παρέα. Ασχολιόμουν τότε με το τζούντο, ο κύκλος μου ήταν γύρω από αυτό».

«Στο σχολείο γνωρίζεις άλλα άτομα. Έτυχε να γνωρίσω μία κοπέλα η οποία κάπνιζε, δεν ήξερα ότι κάνει χρήση και μου είπε μετά από λίγο καιρό ότι κάνει χρήση χασίς. Μου κίνησε το ενδιαφέρον, έβλεπα πώς συμπεριφερόταν, ότι πέρναγε καλά και είπα να το δοκιμάσω».

«Με συνέλαβαν με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αλλάζουν οι παρέες μετά, μπαίνεις σε άλλον κύκλο. Έχεις να κάνεις με ανθρώπους που κάνουν χρήση, διακίνηση. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα, ένα καμπανάκι που χτύπησε νωρίς».

«Μεγάλο σοκ πήρε η οικογένειά μου. Ήρθε στο σπίτι η ασφάλεια να ψάχνει για ναρκωτικά, η μητέρα μου λιποθύμησε. Με ταρακούνησε αν και μικρός και υπό την επήρεια».


«Το χασίς δεν είναι αθώο. Δεν υπάρχουν σκληρά και μαλακά ναρκωτικά. Όλα είναι ίδια, όλα σε κάνουν να νιώθεις ψευδώς, ένα παραμύθι. Να νομίζεις ότι είσαι καλά, ότι το ελέγχεις. Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο είναι επόμενο να πηδάς από τη μία ουσία στην άλλη και χωρίς να το θες κιόλας. Τα βλέπεις δίπλα σου ο φίλος σου κάνει χρήση κοκαΐνης ή έκσταση. Θα το δοκιμάσεις θες, δεν θες».

«Από την αρχή που μπήκα σε αυτόν τον δρόμο ένιωθα μια σιγουριά ότι θα σταματήσω και θα ξαναγυρίσω στον αθλητισμό. Αυτό σε συνεπαίρνει, έφτασα και στην ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης. Το πρώτο ήταν που με έπιασαν με ποσότητα, είδα φίλους μου στη φυλακή, να φεύγουν από τη ζωή. Έγινε και ένα μεγάλο περιστατικό σπίτι να με δουν σε χάλια κατάσταση».

«Είχα προσπαθήσει να το κόψω μόνος μου αλλά ήταν αποτυχημένες οι προσπάθειες και στράφηκα στην οικογένειά μου και ζήτησα βοήθεια ήξερα ότι παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης το θέμα ήταν να το αποδεχτώ εγώ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- irunmag.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!