Πάνος Σταθακόπουλος: «Σε ένα ατύχημα έχω “βιώσει” τον θάνατό μου, έγινε θαύμα και σώθηκα»


Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Σταθακόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπιζε ενώ έπρεπε να παίξει σε παράσταση.


«Πέφτω και εγώ, άνθρωπος είμαι αλλά φτάνει να ξέρεις να σηκώνεσαι, από κάπου να πιάνεσαι. Να έχεις κάποιες σταθερές! Αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα.

Έχω χάσει ανθρώπους πολύ δικούς μου, νέους σε ηλικία που το βράδυ έπαιζα σε παράσταση και μάλιστα είχα σκηνή πάνω από φέρετρο. Αυτό δεν παίζεται!

Εγώ δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Αν εγώ νιώθω ότι είναι έξω από μένα, δεν θα το κάνω. Με αυτό που έγινε με τη Δήμητρα Ματσούκα δεν στεναχωρήθηκα, αν είναι δυνατόν.

Γιατί να με ξέρει σόνι και καλά; Μπορεί να μην με ξέρει ή να μην της πέρασα από το μυαλό. Δεν έχουμε μιλήσει! Έχουν γράψει ότι έχω παντρευτεί την Ελένη Γερασιμίδου.


Σε ένα ατύχημα που είχα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα τον θάνατό μου. Λέω “βγήκα από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς αμυχή;”. Δεν έψαξα ποτέ γιατί συνέβη. Δεν έτρεχα, έγινε όμως».

Για τη σειρά, Στα σύρματα, είπε: «Της φυλακής τα σύρματα είναι για τους λεβέντες. Καλούνται 6 βαρυποινίτες να κάνουν τις γλυκές τηλεφωνήτριες. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι λατρεμένος.

Ήταν αγχωμένος και του είπα “άσε το κείμενο, πες τα μου σαν να είμαστε στο σπίτι σου και μου τα λες”».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!