Πανσέληνος -Εκλειψη σελήνης στις 28/10/23 και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια


Ο κύκλος των φετινών Εκλείψεων ολοκληρώνεται λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, στις 28/10, με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Έκλειψη, στην ουσία είναι άμεσα συνδεδεμένη τόσο με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10/2022 όσο και με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 27/07/2018.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, που μας ωθούν, με λίγο πιο πιεστικό τρόπο να κλείσουμε κύκλους στην ζωή μας και να ανοίξουμε νέους. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Εκλείψεις συνδέονται τόσο με τις γεννήσεις, όσο και με την ολοκλήρωση του κύκλου της ζωής.

Η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου θα
πραγματοποιηθεί στις 28/10 στις 23:24 μ. μ. στην 5 ο 09’ του Ταύρου, σε ένα ζώδιου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την σταθερότητα, την ασφάλεια, τις συναισθηματικές και υλικές απολαύσεις, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τα μέσα του 1 ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα, είναι στην 22 ο 44’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Ποιους τομείς θα επηρεάσει η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς; Η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Μάσκας (4 ος -10 ος ), δηλαδή στον άξονα που από την μια πλευρά συμβολίζει την οικογένεια αλλά και το πως νιώθουμε, ενώ από την άλλη πλευρά συμβολίζει την καριέρα, την επαγγελματική και κοινωνική μας καταξίωση αλλά και την δημόσια εικόνα μας. Με άλλα λόγια ,αυτή η Έκλειψη θέλει να μας πει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τις προτεραιότητες μας, αλλά τον τρόπο με τον οποίο έχουμε δομήσει τον εαυτό μας και τις αξίες μας (υλικές, συναισθηματικές) και να τις επαναπροσδιορίσουμε.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα γίνει αναίμακτα, εξαιτίας των όψεων αντίθεσης που θα σχηματίσουν ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών να είναι οι εντάσεις, οι επιπόλαιες ενέργειες, οι αποφάσεις υψηλού ρίσκου αλλά και οι εκρηκτικές καταστάσεις. Ιδιαίτερα σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αντίθεσης του Άρη με τον Δία είναι μια όψη που βγάζει φανατικές συμπεριφορές, βίαια επεισόδια αλλά και φωτιές. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη που ακολουθεί υπόσχεται ότι θα μας ωθήσει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, και πάρουμε γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις, τις οποίες θα βάλουμε άμεσα σε εφαρμογή, εκπλήσσοντας θετικά τους δικούς μας ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ωροσκόπο, μας δείχνει ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο της ζωή μας στα χέρια μας και να μεταμορφώσουμε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μας σχέσεις, έστω και αν για να το πετύχουμε, θα πρέπει να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο ορισμένων από αυτών.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, μας υπόσχεται ξαφνικές αλλαγές τόσο στην ερωτική μας ζωή, όσο και στις φιλικές και κοινωνικές μας σχέσεις. Καθόλου απίθανο λοιπόν, ο έρωτας να μας περιμένει σε ένα φιλικό ή κοινωνικό κάλεσμα. Αστρικά η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 10 ο 57’ του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1 ου δεκαημέρου, αυτή η Έκλειψη, θα βάλει ουσιαστικά τις βάσεις για τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα τα οποία θα τους ωθήσει να προχωρήσουν η Ηλιακή Έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στην 10 ο 03’ στις 02/10/2024. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 28 ο 33’ των Διδύμων. Στην σύνθεση των 2 χαρτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με την Τροπική Έκλειψη Σελήνης, η οποία απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1 ου και στις αρχές του 2 ου δεκαημέρου, να αναλάβουν νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα μπορεί να νιώθουν αυτές τις ημέρες και συναισθηματικά απογοητευμένοι. Επίσης, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με την Τροπική όψη συνόδου Ερμή – Άρη, τους αναγκάζει να μελετήσουν σωστά την κάθε τους κίνηση, καθώς τα λάθη αυτή τη χρονική περίοδο δεν δικαιολογούνται.
Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και πιθανόν ρήξη στις σχέσεις και στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της Έκλειψης Σελήνης είναι , για να κάνουμε μια νέα αρχή, είναι σημαντικό πρώτα να κλείσουμε τους παλιούς κύκλους. Χωρίς φόβο και συναισθηματικές εμπλοκές υποδεχόμαστε το καινούργιο στην ζωή μας, το οποίο σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο για εμάς, έστω και αν χρειαστεί να παλέψουμε λίγο και να συγκρουστούμε για να το πετύχουμε!!! Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις αξίες σας ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε εσείς οι Κριοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 2 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε πια είναι τα σημαντικά πράγματα για εσάς, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στην δουλειά σας, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα δείτε τους επόμενους μήνες τα οικονομικά σας , από την δουλεία σας να βελτιώνονται, ενώ παράλληλα θα περάσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη αλλαγή είναι μια από αυτές που στο παρελθόν σας τρόμαζαν. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, με την συμμετοχή του Δία, θα ολοκληρώσει μια σειρά αλλαγών, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας, που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η ώρα, για όσους δεν το έχετε ήδη κάνει, να πάρετε την απόφαση να βάλετε οριστικό τέλος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, για το οποίο δεν θα μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12 ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Επίσης, αυτή η Έκλειψη θα ωθήσει αρκετούς από εσάς, να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ώρα των ξεκαθαρισμάτων στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, έφτασε για εσάς τους Καρκίνους . Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και συναναστροφές, ώστε αργότερα να ανοίξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, βάζοντας καινούργια άτομα στην ζωή σας, τα οποία και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον, όχι μόνο στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας πλάνων, αλλά και στην ερωτική σας. Πριν όμως από όλα αυτά, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας ήρθε η ώρα να πάρετε εσείς οι
Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας οδηγήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς, και να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Άλλωστε δεν θα είναι και λίγες οι επαγγελματικές προκλήσεις αλλά και οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες θα σας ωθήσουν σε αυτή την απόφαση. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και για την προσωπική σας ζωή, αποφάσεις που θα αλλάξουν ουσιαστικά όχι μόνο την ζωή σας, αλλά και την δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον, είτε αυτό αφορά το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου σπουδών, είτε την αναζήτηση μιας νέας εργασίας εκτός χώρας. Αφορμή μπορεί να είναι μια νέα επαγγελματική πρόκληση ή ένας έρωτας ο οποίος θα σας οδηγήσει να γίνεται ερωτικοί μετανάστες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο και έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8 ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο πορτοφόλι σας. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφέρουν να βρουν τρόπους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές και φορολογικές τους εκκρεμότητες, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχουν νέες οικονομικές προτάσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει και εσείς, όπως και οι Κριοί, να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα έρθει να ταράξει τα νερά, ή εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στην ερωτική σας ζωή και αυτό να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς του Σκορπιούς. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στις σχέσεις και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Παλιές συνεργασίες ήρθε η ώρα να κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους και να τις αντικαταστήσετε με νέες. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, μετά από αρκετές αναβολές και ευκαιρίες που έχετε δώσει, ήρθε η ώρα να βάλετε οριστικό τέλος σε τοξικές σχέσεις και να αφεθείτε σε νέους έρωτες, οι οποίοι και θα σας συναρπάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας, δεν θα έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είχατε δίπλα σας στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγχος, αλλά και πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6 ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανατρέψει το τοπίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην δουλειά σας. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε εξαιτίας ξαφνικών αποχωρήσεων με αποτέλεσμα να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας αγχώσουν, είτε γιατί τα νέα άτομα που θα έρθουν στην δουλειά σας, θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε για εσάς το πλήρωμα του χρόνου να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας ,την υγεία σας, αλλά και την εμφάνιση σας, προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές τους επόμενους μήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς εγκαινιάζεται για εσάς τους
Αιγόκερους. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να βάλετε επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, και να βγείτε από την ζώνη ασφάλειας στην οποία προσπαθούσατε να κινηθείτε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς με την βοήθεια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκό για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ερχομός ενός νέου έρωτα θα αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, αλλά και η έλευση ενός μωρού, καθώς αρκετοί από εσάς έχετε την δυνατότητα αυτή τη χρονική περίοδο να γίνετε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή αλλά και στο σπίτι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4 ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, αλλάζοντας ουσιαστικά τις ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, έχοντας άμεσες επιπτώσεις και στην ψυχολογική και συναισθηματική σας κατάσταση. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα που αφορούν τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, και συγκεκριμένα τα γυναικεία πρόσωπα. Ενώ, μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή για να αλλάξετε όχι μόνο σπίτι, αλλά και τον τόπο διαμονής σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέους πιο γρήγορους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3 ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει όχι μόνο να αλλάξετε να τον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και γιατί όχι, να ξανά κάτσετε για λίγο καιρό στα θρανία. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, αλλά και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων σας με τους άλλους, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

https://www.youtube.com/watch?v=glrPA6Ssov0Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!