Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,ανατροπή στις σχέσεις…

Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,ανατροπή στις σχέσεις…


Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/01 στις 07:15 στο ζώδιο του Λέοντα (0ο 51 ), ολοκληρώνει τον κύκλο των Εκλείψεων στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών, καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 24ο του Αιγόκερω.
Η Πανσέληνος  γίνεται σε 1ο  – 7ο οίκο (στον άξονα της Ύπαρξης), και καθοριστικό ρόλο σε αυτή παίζει τόσο η παρουσία του Πλούτωνα όσο και του Ερμή σε όψη συνόδου με τον  Ωροσκόπο της Έκλειψης, οι οποίοι απαιτούν να μεταμορφώσουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας και τις αντιλήψεις μας. Και επειδή η Έκλειψη Σελήνης δεν είναι τίποτε άλλο από μια πολύ ισχυρή Πανσέληνο, αυτό που θα βιώσουμε είναι, πολύ έντονα συναισθήματα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει τόσο ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου όσο και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ, θα είναι η αφορμή για να αφυπνιστεί η επιθυμία μας να σπάσουμε τα δεσμά με ότι μας κρατάει πίσω. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσουν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό,  με τον Κρόνο ο οποίος και αυτός βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω, θα μας φέρει αντιμέτωπους με συγκρούσεις συμφερόντων. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα ενισχύσει τις διασπαστικές τάσεις. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση υπάρχουν και θετικά σημεία, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι η νότα αισιοδοξίας την οποία χρειαζόμαστε, έστω και αν το τετράγωνο που σχηματίζει με το Ποσειδώνα έχει την τάση να μας κάνει να εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει Αφροδίτη  με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση και επιτυχημένα ρίσκα. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας, είναι, ότι όσο και αν φαίνεται δύσκολο ήρθε η στιγμή να κλείσουμε τους λογαριασμούς  με το παρελθόν και να αφήσουμε την μεταμόρφωση μας να ολοκληρωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας με τον/την ερωτική σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι θα είστε εσείς οι Ταύροι.  Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να σας δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς γύρω από την έννοια της οικογένειας, και των παραδοσιακών αρχών. Όσο και αν σας είναι δύσκολο θα πρέπει σταδιακά να προσαρμόζεστε στην ιδέα των αλλαγών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένταση και αντιδράσεις θα προκαλέσει η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, γι’ αυτό καλό θα ήτανε κατά τη διάρκεια της επιρροής της να αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας , καθώς η εικόνα που έχετε δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας, και να δείτε όχι τι έχει πραγματικά αξία για εσάς, αλλά και ποιες σχέσεις αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας .

ΛΕΩΝ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σας. Η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε τόσο τον τρόπο που συστήνεστε στους άλλους όσο και ποιους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας. Και παρόλο που φαίνεται δύσκολο ήρθε η στιγμή να σπάσετε τους δεσμούς με το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.  Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει εσωστρεφείς και μελαγχολικούς, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις που απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαφών σας καθώς θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να κάνετε την επανάσταση σας και να αλλάξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η αλλαγή αυτή θα είναι ριζική και απρόσμενη, καθώς τα νέα πρόσωπα που θα μπούνε στην ζωή σας θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά στην ζωή σας . Η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην δημόσια εικόνα σας. Αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να σπάσετε σχέσεις και συνεργασίες χρόνων. Ενώ, δεν θα διστάσετε να αλλάξετε και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ανάγκη σας για γνώση και εμπειρία θα φωτίσει η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα. Η επιθυμία σας να περιπλανηθείτε σε νέα μαθησιακά μονοπάτια, είναι πιθανό να δημιουργήσει στο μυαλό σας μια ουτοπία. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να αποτινάξετε από μέσα σας δογματικές απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κρυφά μονοπάτια της ψυχής σας θα φωτίσει η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι η μεταμόρφωση σας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ανοίξετε τα κλειστά δωμάτια της ψυχής σας και να διώξετε από μέσα ότι βαραίνει την ψυχή σας, έστω και αν αυτό θα έρθει σε άμεση σύγκρουση με τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απέναντι στο ερώτημα εγώ ή οι άλλοι, θα σας φέρει εσάς τους Υδροχόους  η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Κάτω από την επιρροή της θα υπάρξουν ανατροπές με αρκετά έντονο τρόπο, σε σχέσεις και συνεργασίες, τις οποίες διατηρούσατε μόνο από συνήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό θα νιώθετε ξαλαφρωμένοι.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα προκαλέσει  η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να διώξετε από πάνω σας ευθύνες που δεν σας ανήκουν, με όχι ιδιαίτερα ήπιο τρόπο, ενώ άλλοι είναι πιθανό να εκφράσετε την επιθυμία να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας (π.χ. )αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Προσπαθήστε μόνο να μην εξιδανικεύσετε τη νέα κατάσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ουσιαστικές λύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/02 ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από ...

Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φανταστικές σκέψεις!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/02 ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  θα συναντηθεί με  τον κυβερνήτη των Ιχθύω ...

Η Πανσέληνος στην Παρθένο, Τάξη στα συναισθήματα!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/02 στις 17:53 στο ζώδιο της Πα ...

Ο Ήλιος στον Ιχθύ και πως θα μας επηρεάσει!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων στις  19/02 στις 01:04 τα ξημερώματ ...

Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, Συγκρατημένα συναισθήματα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/02 ο πλανήτης του έρωτα της ομορφιάς και του χρήματος, η Αφροδίτη, θα συναντηθ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Ευχάριστες αλλαγές!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/02, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα σχηματί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u