Πανσέληνος στον Καρκίνο, Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι…


Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 22/12 στις 19:48 στο ζώδιο του Καρκίνου (0ο 49 ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών, και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 6ο του Λέοντα. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 5ο  – 11ο οίκο (στον άξονα της δημιουργίας) με τον Ήλιο να βρίσκεται ανάμεσα στον  Δία και τον Κρόνο.
Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι, άφησε για λίγο στην άκρη τα πρέπει, και τις έντονες φιλοδοξίες, και τους συμβιβασμούς που έχεις κάνει για να είσαι αποδεκτός από τους άλλους και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις χαρές της ζωής, διασκέδασε και ερωτεύσου.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, και θα ενισχύσει την επιθυμία μας να περάσουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, προσπάθησε να μην αφήσεις το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα να σου δημιουργήσει ερωτηματικά και ψευδαισθήσεις για το αν έκανες το σωστό ή αν έδωσες προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων.
Σημασία έχει πως μέσα από αυτές τις εμπειρίες εξελίχθηκες. Επίσης, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα μας δώσει την ευκαιρία να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο και να έρθουμε σε επαφή με ετερόκλητους ανθρώπους.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σου τις κοινωνικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Αυτό που θα κατανοήσεις είναι ότι, οι δομές της οικογένειας σου είναι αυτές που σε βοήθησαν να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Την πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού σου θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο τρόπος με τον οποίο θα εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και η ευαισθησία που θα δείξεις απέναντι στους άλλους θα είναι μοναδική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο κλίμα των γιορτών θα σας βάλει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και θα σας θυμίσει ότι εκτός από τις ανάγκες των άλλων πρέπει να κοιτάτε και τις δικές σας

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σε επαφή με τα όνειρα σας. Ονειρευτείτε το μέλλον σας και σύντομα θα δείτε τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις δεν σας επέτρεπαν να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φωτίσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας θυμίσει ότι πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας  χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε την δημόσια εικόνα σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Προσπαθήστε μόνο να μην δώσετε σημασία σε πράγματα που δεν αξίζουν καθώς  θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα μεγεθυμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για γνώση και περιπέτεια. Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο θα ήταν μια καλή αφορμή για να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέσα από το δρόμο της αυτογνωσίας θα καταφέρετε να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τις αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που θέλει να σας πει είναι, να βγάλετε το αυστηρό σας κουστούμι και να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το σπαταλάτε για να ευχαριστήσετε τους άλλους.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Το πιο χαρούμενο και δημιουργικό κομμάτι της ύπαρξης σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δημιουργήσει, να χαρεί και να ερωτευτεί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u