Πανσέληνος στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει


Με ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερα συναισθηματικό φεγγάρι θα ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου, έρχεται να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Στις 07/01 στις 01: 07 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς ή αλλιώς η Πανσέληνος του Λύκου στην 16ο 21’ του Καρκίνου , και επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 21ο 53’ του Παρορμητικού Ζυγού, είναι δηλαδή μια Πανσέληνος που θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε ξεκάθαρα με τις σχέσεις μας και θα μας φέρει απέναντι στα θέλω και τα πρέπει μας.

Η πρώτη  Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα της αντίληψης  (3ο – 9ο), σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας, αλλά και τις διαφορές στην νοοτροπία και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε πράγματα και τις καταστάσεις σε σχέση με τα οικεία μας πρόσωπα. Και καθώς είναι οι τελευταίες ημέρες διακοπών για κάποιους, είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Παρόλο που η όψη συνόδου που θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια, λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο, δημιουργεί όλες τις συνθήκες για να εκφράσουμε ξεκάθαρα αυτά που θέλουμε, και δίνοντας ουσιαστικές λύσεις χωρίς να αναλωνόμαστε σε περιττές συζητήσεις.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ωροσκόπο, θα ενισχύσει την συναισθηματική μας κατάσταση, και ιδιαίτερα όσοι από εμάς είμαστε ευάλωτοι συναισθηματικά, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε αντιδράσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή – Ήλιου θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το άγχος μας με αποτέλεσμα να μας αποπροσανατολίσει από τους πραγματικούς μας στόχους.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ωροσκόπο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία μας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών μας σχέσεων με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε σε χειριστικές συμπεριφορές ή να νιώσουμε ότι γινόμαστε σκλάβοι των συναισθημάτων μας.

Αλλά και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Χείρωνα είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα συναισθηματικά μας απωθημένα, πράγματα και συναισθήματα που κουβαλάμε στην ψυχή μας καιρό και ήρθε η ώρα να γιατρέψουμε.

Το Σύμπαν όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, έχει πάντα ένα μαγικό τρόπο να φέρνει την ισορροπία, γι’ αυτό και σε αυτή την Πανσέληνο υπάρχουν και πολύ θετικά σημεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να βρούμε τις λύσεις και να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές μας δυσκολίες.

Αρχικά, μετά από 2 περίπου χρόνια η χρονιά ξεκινάει χωρίς να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, η οποία μας ταλαιπώρησε αρκετά, και έβγαλε στην επιφάνεια καταστάσεις και συμπεριφορές ιδιαίτερης σκληρότητας.

Επίσης,  η όψη τριγώνου που σχηματίσει η σύνοδος Ήλιου -Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, έρχεται με υποσχέσεις για ξαφνικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά και ευχάριστες ανατροπές στην ζωή μας.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, θα μας ωθήσει να ακούσουμε την διαίσθηση μας, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει ευεργετικά αφού θα καταφέρουμε να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσουμε όλα αυτά που κουβαλάμε στην ψυχή μας.

Επίσης, η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες καταστάσεις με σοβαρότητα και να δείξουμε στο περιβάλλον και στα αγαπημένα μας πρόσωπα ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν, παράλληλα όμως δεν θα διστάσουμε να βάλουμε και νέα όρια.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη, τις επόμενες ημέρες, θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική και συναισθηματική μας ζωή με νέα πρόσωπα.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 22ο 11’ των Διδύμων θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.  Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 27ο 42’ της Παρθένου, θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε θέματα υγείας και εργασίας.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που ξεχωρίζουν είναι,  η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Σελήνη με τον τροπικό Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη συναισθηματική μας ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η όψη συνόδου Αστρικού Ήλιου – ανάδρομου Ερμή με τον Τροπικό Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Από την άλλη πλευρά εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Αστρικού ανάδρομου Άρη με τον Τροπικό ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό να μας παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις, ενώ σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε εντάσεις, συγκρούσεις, έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και ατυχήματα στον αέρα τα οποία και απευχόμαστε.

Επίσης η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Πλούτωνα, θα βοηθήσει να γίνουμε πιο σκληροί και ανθεκτικοί, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την σκληρή στάση απέναντι στα πράγματα.

Ενώ τέλος η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Τροπικός Δίας με τον Αστρικό Πλούτωνα, σε κοσμικό κυρίως επίπεδο, ευνοεί το παρασκήνιο αλλά και την δημιουργία ή αποκάλυψη των οικονομικών σκανδάλων.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Η επιθυμία που έχουμε να μας αγαπάνε και να νιώθουμε απαραίτητοι πολλές φορές μας οδηγεί σε υποχωρήσεις και λανθασμένες συμπεριφορές. Η ισορροπία στις σχέσεις μας δεν χάνεται όταν βάζουμε όρια, άλλα όταν φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τις απόψεις και τις αξίες μας για να είμαστε αρεστοί στο περιβάλλον μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Καρκίνο  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να επηρεάσει την διάθεση σας και να σας δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς προσπαθείτε να βρείτε λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας. Μην καταπιέζεται τα συναισθήματα σας, γιατί διαφορετικά κάποια στιγμή δεν θα αντέξετε και τα ξεσπάσματα σας θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Βιαστικοί και ανυπόμονοι θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ένταση τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ο ενθουσιασμός σας, προκύπτει από το γεγονός, ότι τώρα είστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά, να δείξετε το τολμηρό σας πρόσωπο και να επικοινωνήσετε τα πιο ανατρεπτικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος με τα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον  2ο Ηλιακό σας οίκο , είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, αντί να ανησυχείτε, να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας αυτές τις ημέρες ώστε να μελετήσετε με προσοχή μια οικονομική πρόταση που σας έχει γίνει. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά ευάλωτοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, ευθύνεται για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας και τις εντάσεις, ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αιτία είναι η προσπάθεια που κάνετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει σας, και αυτό πάντα δεν γίνεται με επιτυχία. Κοιτάξτε μπροστά και μην αφήνεται άλλο τους άλλους να σας παρασύρουν στα δικά τους θέλω.

ΛΕΩΝ

Αρκετά κουρασμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, καθώς το άγχος και η ανασφάλεια για το μέλλον της καριέρας σας έχει καταβάλει. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να προστατεύσετε την σχέση σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε συμπεριφορές και αντιδράσεις που στο παρελθόν δεν δίνατε. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα πάψετε να είστε υποχωρητικοί, ενώ θα δείτε με πιο καθαροί ματιά ποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι δίπλα σας και σας βοηθούν και ποια προσπαθούν να σας δημιουργήσουν εμπόδια. Επίσης, είναι πιθανό να ξανακάνει την είσοδο του στην ζωή σας ένα φιλικό σας πρόσωπο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Του φιλόδοξους στόχους σας θα πρέπει να ξαναδείτε  αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, για τους οποίους θα πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια σας, πράγμα που αυτή την στιγμή φαίνεται πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε, γιατί τον ρόλο του ισορροπιστή τον γνωρίζετε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας, αλλά και να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας στον φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απέναντι από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει το  άγχος  σας για το πορτοφόλι σας,  καθώς υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους αποτελούν για εσάς βραχνά, ενώ από την άλλη πλευρά, όσο καθυστερούν οι απαντήσεις που περιμένετε για μια νέα οικονομική συνεργασία τόσο νιώθετε την ανασφάλεια σας να μεγαλώνει. Η κατάσταση αυτή παίζει αρνητικό ρόλο στην διάθεση σας, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά και η σεξουαλική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτω από μεγεθυντικό φακό θα βάλετε τις σχέσεις σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό  σας οίκο,  θα σας ωθήσει να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε αυτές. Αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να φιλτράρετε αυτά που θέλετε να πείτε, ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που ήδη έχετε αυτές τις ημέρες, καθώς είστε αναγκασμένοι να δουλεύεται κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, ενώ εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή υπάρχει κακή συνεννόηση ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό μια σχέση με ένα συνάδελφο σας να σας εκθέσει μελλοντικά.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, με την βοήθεια των φίλων σας θα γίνεται πιο τολμηροί. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι,  θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο  να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!