Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 27/11/23, καρμικές συναντήσεις…


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 27.11.23

Στις 27.11.23 στις 11.16΄ θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στις 04.51 των Διδύμων και θα φέρει μαζί της κάποια ολοκλήρωση καταστάσεων ή αποφάσεων αλλά και κάποιες ιδέες που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο θα είναι αρκετά έντονη αφού  το τετράγωνό της με τον Κρόνο ίσως να φέρει κάποια μπλοκαρίσματα  αλλά και μη  ολοκλήρωση  ή εξέλιξη των πραγμάτων έτσι όπως τα θέλαμε ενώ θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη βάση σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας θα λειτουργήσει η Σελήνη στους Διδύμους.

Επίσης θα συμμετέχει και ο Άρης που μαζί με τον Ήλιο θα έχει έντονη πολεμική διάθεση ενώ με την Σελήνη στους Διδύμους ίσως να ακούσουμε και πληροφορίες ή ειδήσεις που ίσως να μην μας αρέσουν.

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε την όψη Άρη-Κρόνου ενώ και με τον Ήλιο μαζί θα σχηματίσουν έναν όχι και τόσο εύκολο συνδυασμό.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικά σε εντάσεις ,ατυχήματα και φιλονικίες ενώ καλό θα είναι να αποφύγουν να χτυπήσουν την γροθιά τους στο μαχαίρι ενώ θα πρέπει να αποφύγουν να δώσουν βάση σε πληροφορίες που ίσως μπλοκάρουν τα σχέδιά τους.

Σε αυτή την Πανσέληνο ωστόσο θα έχουμε και το τετράγωνο Ερμή –Ποσειδώνα που θα είναι εύκολο να μας εξαπατήσει ενώ καλό θα είναι να μην δώσουμε βάση σε υποσχέσεις, υπερφίαλα λόγια αλλά και σε προτάσεις για σχέδια που θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα επίσης θέλει κάποια προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρουμε αφού και ο Ερμής θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο πτώσης του και ίσως να μην έχει την κατάλληλη κριτική ικανότητα και αντίληψη για να δει  καθαρά τα πράγματα ενώ καλό θα είναι κοντά στην ημέρα της Πανσελήνου να αποφευχθεί το αλκοόλ ή και κάποια χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων που ίσως να μην είναι κατάλληλα. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι –Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου .

Σε ένα μεταφυσικό επίπεδο ωστόσο το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα μπορούσε να μας βοηθήσει να έχουμε έμπνευση διαίσθηση ενώ καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη για να προσευχηθούμε ή να διαλογιστούμε ζητώντας βοήθεια και καθοδήγηση.

Τέλος η Αφροδίτη θα είναι  σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και ίσως να μας φέρει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που αφορούν τις σχέσεις μας  και να ζητήσει να αποκαταστήσει ή να βρει το δίκιο της ενώ ίσως και να φέρει θέματα από το παρελθόν που θα πρέπει να επιλυθούν.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά πως θα μπορούσε να επηρεαστεί το κάθε ζώδιο..

 

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας αλλά και στις μετακινήσεις σας ενώ θα πρέπει να δώσετε και προσοχή σε σχέδια ,νομικά θέματα ή ταξίδια που θα κάνετε. Συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ίσως να σας βάλουν στη διαδικασία να επανεξετάσετε αλλά και να λύσετε τυχόν εκκρεμότητες που ίσως να σας απομάκρυναν ενώ ίσως να έχετε και καρμικές ερωτικές συναντήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα δυσκολευτείτε σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά ,ίσως τώρα να έχετε έξοδα που θα σας δυσκολέψουν αρκετά ,αλλά μπορεί και να νοιώσετε ότι τώρα δεν έχετε την υποστήριξη που ίσως θα θέλατε από συντρόφους και συνεργάτες ενώ θέματα ή κάποιες οφειλές ίσως να προκύψουν σε θέματα καθημερινότητας ή εργασίας καθώς ίσως και κάποια θέματα υγείας. Επίσης αποφύγετε επενδύσεις και αποφάσεις στην παρούσα φάση που τελικά δεν θα προωθήσουν τους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με όποιους έχετε απέναντί σας, τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας ,να αποφύγετε να εμπλακείτε σε διενέξεις και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ ελέγχοντας τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Επίσης προσέχετε υποσχέσεις και λόγια που θα ακούσετε ,μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σας αλλά και με νέες γνωριμίες ενώ κάποιοι ίσως να έχετε καρμικές ερωτικές συναντήσεις αλλά και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξετε πρωτίστως την υγεία σας βιολογική και ψυχολογική, να προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε και να μην επηρεαστείτε από εντάσεις ή προβλήματα που ίσως να έχετε στην εργασία σας, να αποφύγετε σκέψεις που ίσως να σας επιβαρύνουν περισσότερο ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να επιλύσετε και κάποια θέματα σε σχέσεις οικογενειακές ή να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά του σπιτιού.

 

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Διδύμους και τον 11ο σας οίκο ίσως να έχετε κάποιον προβληματισμό με φιλικά σας πρόσωπα και την επικοινωνία ή την συνεργασία μαζί τους ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια ένταση με θέματα των παιδιών σας ή έξοδα που θα πρέπει να κάνετε. Ίσως κάποιοι να νοιώσετε ότι δεν έχετε την ανάλογη υποστήριξη από σχέσεις και συνεργάτες ή να έρθετε σε αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα .Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν αλλά ίσως και συζητήσεις με τα αδέλφια σας ή το περιβάλλον σας που θα πρέπει να επιλυθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα επηρεαστείτε από αυτή την Πανσέληνο σε επαγγελματικά θέματα και ίσως να πιεστείτε από κάποιους συνεργάτες σας  ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε και την σχέση σας που ίσως να είναι κάπως απόμακρη το τελευταίο διάστημα, Επίσης θέματα με την οικογένειά σας ίσως να προκύψουν ενώ προσέχετε αρκετά και την ασφάλεια του σπιτιού σας ή κάποιες βλάβες που ίσως να προκύψουν. Επίσης ίσως να πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε αλλά ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.

 

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που η Πανσέληνος θα είναι σε θετική όψη για εσάς θα πρέπει να προσέξετε κάποια θέματα με τις σπουδές σας, με ταξίδια και μετακινήσεις την επικοινωνία σας με το περιβάλλον ή τα αδέλφια σας ,γραφειοκρατικά θέματα και συμφωνίες που ίσως να αφορούν την καριέρα σας αλλά και λάθη επικοινωνίας που ίσως να κάνετε μέσα στην καθημερινότητά σας. Επίσης προσέχετε να μην είστε αφηρημένοι μέσα στην εργασία σας ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν ή να έχετε κάποια απογοήτευση από τις σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΘΣ

Οι Σκορπιοί θα δυσκολευτείτε με θέματα οικονομικά ,ίσως να πρέπει να κάνετε και κάποια έξοδα για τα παιδιά σας ή να δυσκολευτείτε και συναισθηματικά για κάποιο σας παιδί ενώ ίσως να πιεστείτε και ψυχολογικά για κάποια ερωτική σας σχέση ή να έχετε κάποια απόρριψη από ένα αντικείμενο του πόθου σας. Ωστόσο σχέσεις από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν ενώ προσέχετε αρκετά μυστικές ή παράλληλες σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να προσέξετε εσείς οι Τοξότες, αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις που ίσως να έχουν σας αποτέλεσμα να πληγείτε και συναισθηματικά και οικονομικά. Προσέχετε ψέματα που ίσως να σας πουν ή που θα πείτε εσείς οι ίδιοι και προσπαθήστε να φροντίστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας παρόλο που ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες βλάβες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θα έχετε ένταση στην επικοινωνία σας μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά και στις σχέσεις σας  ενώ ίσως να βιώσετε μια ψυχολογική ένταση, ίσως και μοναξιά ενώ ίσως να έχετε και κάποιον προβληματισμό με θέματα οικογενειακά .Ωστόσο προσέχετε και τις μετακινήσεις σας ενώ προσέχετε να μην έρθετε σε αντπαραθέσεις  με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας στοιχίσουν. Θέματα με τα παιδιά σας ή με έρωτες από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν και κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους θα βρίσκεται στον 5ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε κάποια θέματα με τα παιδιά σας ή έξοδα που ίσως να πρέπει να κάνετε αλλά να σας ενοχλήσουν και κάποια θέματα συναισθηματικά. Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές με κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή επενδύσεις που ίσως να θέλετε να κάνετε ενώ προσέχετε ίσως και κάποια ατυχήματα σε κάποια χόμπι ή αθλητικές δραστηριότητες. Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν στην ερωτική σας ζωή ή θα κάνετε έναν απολογισμό των ερωτικών σας δεδομένων.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς θα πρέπει να έχετε ψυχραιμία και υπομονή αφού σίγουρα θα έχετε ένταση και δυσκολίες στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές ενώ ίσως να προκύψουν και κάποια θέματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Επίσης ίσως να υπάρξουν και κάποιες βλάβες στο σπίτι ενώ αποφύγετε να εμπιστευτείτε νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας τώρα. Κάποιοι ίσως να πρέπει να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν στην ερωτική σας ζωή.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!