Πανταζής: «Δεν θυμάμαι να μου ζήτησε 100 ευρώ ο Μυλωνάς και να μην του τα έδωσα»


Απάντηση στη συνέντευξη του Δήμου Μυλωνά στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής στη Super Kατερίνα. Ο ΛΕ-ΠΑ απάντησε στις αιτιάσεις του με μεγάλη ευγένεια και χωρίς να κοντράρεται.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leuteris Pantazis (@lepa_official)


Για την σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή, τόνισε πως, «δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Βρέθηκα ένα βράδυ σε ένα πάρτι στην Κωνσταντινούπολη και του έκανα μια κλήση στο messenger. Του ζήτησα 100 ευρώ να πάω στη Σμύρνη και μου είπε “δεν μπορώ γιατί τα λεφτά μου είναι κλειστά”».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε αρκετά ειρωνικά πως δέχεται καθημερινά τηλέφωνα από τον τραγουδιστή, ωστόσο δεν προλαβαίνει να του απαντήσει λόγω φόρτου εργασίας.

«Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα», είπε.

«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία και εγώ τον έφερα πίσω. Αυτό θυμάμαι. Από τότε έχουμε να μιλήσουμε 20 χρόνια. Έχουμε κάνει επιτυχίες μαζί. Τον έχω βοηθήσει πολλές φορές.

Θα έχει αλλάξει τηλέφωνο. ‘Έχω να του μιλήσω πολλά χρόνια. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις μέρες να μιλήσει έτσι. Κάποιον λόγο θα έχει. Είναι ταλαντούχος, καλός ηθοποιός, καλός παρουσιαστής. Έχει μείνει με το παιδάκι του στο σπίτι μου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leuteris Pantazis (@lepa_official)


Υγεία να έχει, να χαίρεται το παιδάκι του, καλές γιορτές» απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει εύσημα στον τραγουδιστή για τον καλό του χαρακτήρα και τη βοήθεια που δίνει σε όποιον του ζητάει. «Τον θεωρώ άγιο άνθρωπο από αυτά που ξέρω οπότε δεν μπορώ να πιστέψω τον κύριο Μυλωνά» είπε η παρουσιάστρια.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!