Παντρεμένος για 10 χρόνια είχε δεύτερη κρυφή οικογένεια – Έστειλε στο νοσοκομείο τη σύζυγο που τον ανακάλυψε


Ένας παντρεμένος πατέρας δημιούργησε κρυφά και μια δεύτερη οικογένεια με παιδιά, κρατώντας ασφαλές το μυστικό του για 10 χρόνια, ενώ όταν η μια σύζυγος έμαθε την αλήθεια, την χτύπησε τόσο που πήγε στο νοσοκομείο.

Ένας χρήστης του Reddit έγραψε στην πλατφόρμα και με βάση την Mirror περιέγραψε το δράμα της γυναίκας που είναι φίλη του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για επτά μήνες, μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Μια φίλη μου είχε δύο παιδιά με έναν τύπο που εργαζόταν σε πετρελαιοπηγές. Δούλευε σε βάρδιες τριών μηνών, όπου ταξίδευε σε άλλη Πολιτεία για τρεις μήνες, μετά επέστρεφε σπίτι για το ίδιο χρονικό διάστημα και έπειτα πάλι από την αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «μια μέρα έκανε μπουγάδα και έπεσε ένα δεύτερο κινητό από το παντελόνι, που δεν είχε δει ξανά. Το άνοιξε και ανακάλυψε τα μηνύματα από την δεύτερη σύζυγο, με την οποία ήταν μαζί 10 χρόνια και είχαν παιδιά. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

Η γυναίκα λοιπόν, κρυφά υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου με βάση ότι εκείνος ήταν δίγαμος και κατέθεσε αίτηση για την επιμέλεια των παιδιών. Έπειτα, επικοινώνησε με την άλλη γυναίκα και της αποκάλυψε την αλήθεια, με τον άνδρα να επιστρέφει σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και να την χτυπάει άγρια σε όλο το σώμα.

«Αυτός γύρισε σπίτι και το βρήκε άδειο. Όμως εντόπισε τη φίλη μου και την χτύπησε άγρια, κατηγορώντας την, πως τον χώρισε η πρώτη σύζυγος. Νοσηλεύτηκε για επτά μήνες, αλλά ευτυχώς αυτός βρέθηκε στη φυλακή και είναι πίσω από τα κάγκελα μέχρι και σήμερα», έγραψε ο χρήστης του Reddit.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!