Πέτρος Ίμβριος: «Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία Γερμανού δεν ήθελε»


Στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος και αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της διατροφής όσο και στην οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την διατροφή που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα προτρέποντας και όσους θέλουν να προσέχουν τον εαυτό τους να εντάξουν έστω το περπάτημα στη ζωή τους.


«Η μουσική είχε μπει στο αίμα μου από τη μέρα που γεννήθηκα, υπήρχε στο DNA μου. Ο πατέρας μου έψαλλε για πολλά χρόνια και η μητέρα μου τραγουδούσα αλλά στο πλαίσιο ότι έχουμε μια γιορτή. Ξεκίνησα στα 12 παρόλο που είχα διακαή πόθο να μάθω μπουζούκι, μου είπε η μάνα μου ότι είναι αλήτικα πράγματα. Οπότε μου είπε να μάθω ακορντεόν και ξεκίνησα τελικά και μετά ασχολήθηκα με πιάνο, έκανα αρμονία, φωνητική.

Τώρα τελευταία κάνω διαλειμματική νηστεία. Το οποίο δεν με ενοχλεί και δεν με επηρεάζει. Σταματάς να τρως για 16 ώρες και μετά τρως ό,τι θέλεις. Αποδίδει! Θέληση αν υπάρχει γίνονται όλα. Επειδή ασχολούμαι με διατροφή είναι παρεξηγημένη τροφή τα ζυμαρικά και το ψωμί. Η Μεσογειακή κουζίνα είναι ένα από τα προνόμια για την μακροζωία».

«Είναι ευτυχία να είμαι πατέρας κοριτσιών στην εφηβεία. Μεγαλώνουν ωραία ψυχικά. Μεγαλωμένος σε ένα σπίτι με ψυχική υγεία δύσκολα παρεκτρέπεται ένα παιδί. Αν πάρεις τις μεγάλες αρετές από το σπίτι σου προχωράς. Δεν σε χτυπώ, δεν σε κλέβω και γενικά ό,τι δεν κάνουμε στον άλλον είναι απλά συνταγή της ζωής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heaven Music (@heaven_music_official)


Δεν άλλαξα ούτε τον εαυτό μου ούτε αλλάζει κάτι στον εαυτό μας. Αλλάζει η αντίληψή μας σε κάποια πράγματα! Δεν υπάρχει τέλος με τον ερχομό του παιδιού. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα! Χρόνος υπάρχει για όλα.

Είσαι εκεί συνειδητά όταν γίνεσαι γονιός. Ήθελα και έγινα γονιός και όχι να τα παρατήσω σε μία γωνία! Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!