Ποια είναι η στάση σας απέναντι στον πρώην σύντροφό σας;


Είναι μια ερώτηση που διαφέρει ανάλογα με το ζώδιό σας. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στη σχέση με τον πρώην τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αφοσίωσή τους και τη σταθερότητά τους. Συνήθως,
διαλέγουν προσεκτικά τους συντρόφους τους και όταν μια σχέση τελειώνει, δεν είναι
εύκολο για αυτούς να απομακρυνθούν από τη στοργή που νιώθουν για τον πρώην τους. Η αντίδρασή τους είναι συνήθως θετική και μπορεί να ανοίξουν την αγκαλιά τους για μια επανασύνδεση. Επιπλέον, οι Ταύροι αγαπούν τη ρουτίνα, και αυτό τους καθιστά πιο πρόθυμους να δοκιμάσουν να ξαναβρούν τον πρώην τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γλυκοί και τρυφεροί, και δεν αγνοούν το παρελθόν τους. Ως ζώδιο του νερού, έχουν ενσυναίσθηση και τρυφερότητα και είναι πιθανό να θέλουν να παραμείνουν φίλοι με τον πρώην τους. Αν έχουν βιώσει σημαντικές στιγμές μαζί του, ενδέχεται ν νοσταλγούν το παρελθόν. Είναι δύσκολο για αυτούς να αγνοήσουν τον πρώην σύντροφό τους και μπορεί να ανοίξουν την πόρτα για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες και αναζητητές της ισορροπίας. Συνεχίζουν να εξετάζουν τις προοπτικές της κάθε κατάστασης και διατηρούν τη δικαιοσύνη στον επίλογό τους. Αν η σχέση τους με τον πρώην τελείωσε καλά, είναι πιθανό να σκεφτούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Οι Ζυγοί είναι επιεικείς και αν κρατούν καλές μνήμες από την προηγούμενη σχέση, είναι πιθανό να είναι ανοικτοί στην ιδέα μιας επανασύνδεσης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!